Sven & Anke

Hoe zou het nog zijn met... Kim Kay & Petra van Sha-Na?

Hoe zou het nog zijn met... kim kay   petra ii

Een hele week lang hoor je bij Joe de 90's Top 500. Daarom bellen Sven & Anke iedere ochtend met twee artiesten die in de jaren negentig op het podium van '10 Om Te Zien' stonden. 

Hoe zou het nog zijn met... Kim Kay? 

In april 1998 had Kim Van Hee, beter bekend als Kim Kay een enorme hit met het nummer 'Lilali'. Enkele jaren later vertolkte ze een rol in het VTM-programma 'Verschoten & Zoon' en in 2002 nam ze deel aan de preselecties van Eurosong met haar nummer The Sun Shines, maar ze haalde de finale niet. 

Sinds acht jaar is Kim bedlegerig door een opstapeling van verschillende medische redenen en ondertussen is het al twee jaar geleden dat ze nog uit haar bed is gekomen. "Ik leef vooral van herinneringen en trek me op aan mijn ouders die nog in leven zijn en mijn buurkindjes die me komen bezoeken".


Hoe zou het nog zijn met... Petra van Sha-Na?

Petra Lerutte was de tweede brunette van de meidengroep Sha-Na die in de zomer van 1996 op het podium van '10 om te zien' stond met het nummer 'Eviva Espana'

In 1998 werd Petra vervangen en moest ze op zoek naar een andere job. Die vond ze uiteindelijk in... de uitvaartsector. Op dit moment is Petra begrafenisondernemer, van een carrièreswitch gesproken!


Morgen meer artiesten uit de 90's bij Sven & Anke!