Sven & Anke

Hoe zou het nog zijn met... Conny Fabry & Chris Van Tongelen?

Sven   anke   2511

Een hele week lang hoor je bij Joe de 90's Top 500. Daarom bellen Sven & Anke iedere ochtend met twee artiesten die in de jaren negentig op het podium van '10 Om Te Zien' stonden. 

Hoe zou het nog zijn met... Conny Fabry? 

Jij Gekke Mama da's de hit die Conny Fabry op 20 januari 1990 zong op het podium van '10 Om Te Zien'. Of moeten we Christiane Truyens zeggen? Want vanochtend kwamen Sven en Anke te weten dat dat haar echte naam is. 

In 1994 stopte Conny met zingen omdat het voor haar genoeg geweest was. Niet dat ze niet graag meer op het podium stond, maar het had voor haar lang genoeg geduurd. Na haar carrière in de showbizz nam ze een break van twee jaar om rust te nemen en vooral te genieten van tijd voor zichzelf
Daarna startte ze als rij-instructeur, maar 'de mechaniek' van de auto's was niet haar ding, dus ze switchte van job en ging aan de slag als cipier

Op dit moment geniet Conny van haar pensioen en de tijd die ze kan doorbrengen met haar kleindochter. Maar de stembanden van Conny zijn nog lang niet op rust. Dat werd Sven & Anke vanochtend vlug duidelijk! Hoe zou het nog zijn met... Chris Van Tongelen? 

Iedereen kent Chris Van Tongelen als een van de drie Romeo's. Maar ook voor het 'Romeotijdperk' was Chris al aan de slag als entertainer. 
In 1992 stond hij op het podium met de groep Roestvrij en hun hit 5 dagen op 7Hij probeerde het daarna ook nog even solo, maar dat was, naar eigen zeggen, niet zo'n hoogvlieger. 

Wat Chris nu doet, is iedereen wel bekend. Hij staat op het podium met de Romeo's, die trouwens bijna De Freddy's hadden geheten. En Chris, Davy en Gunther hun artiestennaam was ook bijna anders geweest...


Morgen meer artiesten uit de 90's bij Sven & Anke!