GEORGE MICHAEL

Geef je hart voor George Michael. Letterlijk

Joe default
“Last Christmas, I gave you my heart”, zong George Michael bij Wham! Nooit eerder waren zijn woorden zo’n harde realiteit toen hij gisteren op Kerstdag overleed.
Bij Joe willen we George Michael eren voor zijn fantastische muzikale carrière en roepen daarom iedereen in Vlaanderen op om – letterlijk –  hun hart weg te geven na Kerstmis. Vandaag dus. 
 
“Net omdat er ook een stuk van hem blijft voortleven. Hij was niet alleen veelbetekenend voor de muziek van de jaren ’80 en ’90. Hij heeft ook dikwijls de controverse opgezocht om een statement te maken. Voor zichzelf én voor anderen”, vertelt Alexandra Potvin. "Door ons hart de dag na Kerstmis weg te geven, brengen we een zelfde controversieel eerbetoon dat hopelijk ook anderen kan helpen.”
 
Iedereen kan vanaf nu beslissen om orgaandonor te worden en dat delen op Facebook. Wie meedoet aan de actie, kan een persoonlijke boodschap schrijven om George Michael te eren en te herdenken. Hieronder vind je een stappenplan.
 
Uiteraard blijven we heel veel muziek draaien van George Michael: in de Top 2000 loopt komen z’n nummers (zowel solo als met Wham!) maar liefst 17 keer voor.
 

Hoe ga je te werk?

Ga naar je eigen Facebookpagina.

 

Klik op Levensgebeurtenis en kies voor Gezondheid en welzijn.

 

Kies voor Orgaandonor...

 

Vul de velden in (kies als datum 25 december) en voeg een persoonlijke boodschap toe (bijvoorbeeld Last Christmas I gave you my heart #RIPGeorgeMichael)

 

Klik op Opslaan.