Het Heilig Huis van Hanssen

Evi is terug en op zoek naar jouw tips & vragen

Homeheader

Vanaf zaterdag 21 april is Evi Hanssen terug!

In Het Heilig Huis van Hanssen ontvangt ze elke week een centrale gast bij haar thuis aan de ontbijttafel voor openhartig gesprek.

Eén van Evi’s geheimpjes om tijd te besparen is online boodschappen doen, maar ze is nog steeds op zoek naar andere nuttige tips. Hoe bespaar jij tijd? Heb je de ultieme tip? Of ben je net op zoek naar een oplossing voor jouw veel te krappe agenda?

Laat je vraag of tip hieronder achter en misschien maak je kans op 1 maand aankoopbudget bij Collect & Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group! Je vraag aan Evi bezorgen kan tot eind juni.Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Medialaan NV, Medialaan 1 1800 Vilvoorde, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor analysedoeleinden. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden louter verwerkt voor de afhandeling van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens max. 3 maanden na afloop van de wedstrijd. U kan uw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen, en de DPO bereiken via privacy@medialaan.be. U kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.

Bezorg jouw vraag of tip aan Evi