80's Top 1000

De winnaar van onze Top Gun-wedstrijd vloog mee tijdens het Nationaal Defilé op 21 juli

Joe nationaaldefile v03.00 00 20 00.still001

Christophe wint vlucht begeleid door F-16s

Luisteraar Christophe won na een spannende finale de super exclusieve Top Gun hoofdprijs: namelijk een vlucht in een Marchetti die vergezeld zal worden door F-16s op onze nationale feestdag.

Bekijk hier de video van zijn vlucht!Over Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. 

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris