Alexandra werkt!

De Sollicitant: Véronique zoekt werk

Joe sollicitant header 3

Deze week in de kijker: Véronique Supply

Véronique studeerde af als vertaler Frans-Spaans. Ze werkte 9 jaar lang in die sector, maar na een reorganisatie was er helaas geen plaats meer voor haar. Ze heeft zich nadien suf gezocht naar een nieuwe job, ongeacht de afstand van haar woonplaats, maar helaas zonder succes. Misschien heeft haar leeftijd daar iets mee te maken? Ze is intussen 55… maar de ene vijftiger is de andere niet. Véronique bruist van de energie!

Omdat ze niet meteen werk vond als vertaler heeft ze zich bijgeschoold als naaister. Ze is gestart met een cursus patroon tekenen en intussen is ze bijna afgestudeerd als rétoucheuse. Het liefst zou ze aan de slag willen in een bruidswinkel. Ze vindt het heerlijk om met mooie, delicate stoffen te werken en beschikt ook over het geduld en de zorg om daar mee om te gaan.

Véronique is erg gemotiveerd. Ze woont in Kortrijk, maar wil ook verder aan de slag, zoals in Gent of Doornik. Ze heeft haar eigen wagen zodat ze overal makkelijk kan geraken. En nog een leuk weetje: Véronique is erg muzikaal. Ze schrijft haar eigen nummers op gitaar.

Heb jij de ‘geknipte’ job voor Véronique? Geef ons dan een seintje via info@joe.be.