Alexandra werkt!

De Sollicitant: Tiziani zoekt werk

Joe sollicitant header 8

Vandaag in de kijker: Tiziani Romagnoli

Aan diploma’s geen gebrek voor Tiziana Romagnoli uit Zepperen. Ze is Master in de logopedische en audiologische wetenschappen, ze volgde een bijkomende opleiding als stottertherapeut, ze leerde gebarentaal én ze is gediplomeerd leerkracht. Je zou denken dat zij zeker een job vindt, maar dat blijkt niet zo evident te zijn.

Op dit moment werkt Tiziana als docente aan de lerarenopleiding Lager Onderwijs in de UCLL Hogeschool in Hasselt, maar dat contract loopt af. Ze zou graag in het onderwijs blijven, want ze vindt het heel fijn om studenten te helpen en te ondersteunen. Die job in het onderwijs hoeft dus niet persé als leerkracht te zijn, ze kan er ook aan de slag als zorgcoördinator.

Als een job in het onderwijs niet haalbaar is, dan staat ze ook open voor andere dingen, zolang ze maar geen avonduren hoeft te doen en ze met mensen kan werken. Ze heeft nu een eigen praktijk in bijberoep voor stotteraars, maar dat is moeilijk te combineren met haar gezin, dus die job zou ze willen afbouwen.

Ze wil graag terechtkomen in de grote regio van Sint-Truiden, zoals bv. in Hasselt, Genk of Tienen. Tiziana is nu 34 jaar. Het is geen probleem voor haar om hard werken, maar ze wil ’s avonds ook tijd hebben voor haar 2 kindjes.