Alexandra werkt!

De sollicitant: Terry zoekt werk!

Joe sollicitant header 4

Vandaag in de kijker: Terry Christiaens

Terry heeft al in verschillende sectoren gewerkt. Ze startte in 1978 als administratief bediende. Daarna heeft ze heel lang in de verkoop gewerkt. Haar laatste job was op een school waar ze toezicht combineerde met poetsen.

De ervaring leert haar dat sociaal contact heel belangrijk is voor haar. Intussen is ze sinds 1 januari op zoek op werk. Haar vorige job, in de school, liep ten einde omdat ze daar een vervangingscontract van een langdurig zieke vervulde. Ze deed die job zo graag dat ze zich nu ongelukkig voelt omdat ze geen werk heeft.

Terry heeft zich intussen ook bijgeschoold. Ze is erg leergierig en volgde enkel cursussen voor de pc. Daarnaast schrijft ze graag gedichten. Ze heeft al één dichtwedstrijd gewonnen en binnenkort komt er een tweede publicatie. Die gedichten zijn te vinden op haar blog.

Terry is 56, ruimdenkend en wil alles proberen. Ze vindt het niet erg om opgeleid te worden, integendeel, dat vindt ze net leuk. Ze wil ook gerust wat verder rijden, als het de job van haar leven is. Heb jij een job voor Terry? Laat het ons dan weten via info@joe.be.