Alexandra werkt!

De Sollicitant: Roos zoekt werk

Joe sollicitant header

Ben je op zoek naar een enthousiaste werkkracht met bakken energie?  Dan is Roos misschien wel de persoon die je zoekt!  Ze is 49 jaar, maar klinkt als iemand van 29.  Ze voelt zich ook jong, want Roos is nog volop aan het studeren.  Eind juni heeft ze haar diploma hoger secundair onderwijs op zak en dat allemaal dankzij zelfstudie.

Tot nu toe deed Roos verschillende jobs.  De laatste 10 jaar was ze busbegeleidster van kinderen uit het buitengewoon onderwijs.  Dat heeft ze altijd heel graag gedaan, maar door het M-decreet vreest ze voor haar job.  Meer en meer kinderen worden geïntegreerd in het gewone onderwijs.  Daardoor moeten minder kinderen vervoerd worden met de bus.  Dat zorgt voor minder uren, minder busritten en dus ook minder werkzekerheid. 

Met haar nieuwe diploma zou Roos graag ergens het onthaal verzorgen, zeg maar het visitekaartje zijn van een bedrijf.  Ze staat open voor allerlei administratieve hulp.  Daarnaast is ze een grote dierenvriend, dat is ook meegenomen!

Roos wil graag parttime aan de slag in de regio Antwerpen.  Ze woont in Stabroek en vindt het geen probleem om in een straal van 25 km daar vandaan te werken. 

Als jij graag een goedlachs iemand als Roos in je bedrijf ziet, dan kan je Alexandra contacteren op alexandra@joe.be