Alexandra werkt!

De Sollicitant: Mono Masterclass

Mono header

Vandaag in de kijker: An Boone

An zoekt geen werk, maar kan werkzoekenden wel helpen! Zij is één van de initiatiefnemers van Mono Masterclass. Dat is een opleiding die pas afgestudeerden voorbereidt op het werkveld.

In het klassieke onderwijs krijg je heel wat competenties mee, maar niet de ondernemende competenties die je nodig hebt in het bedrijfsleven. Met de Mono Masterclass willen ze die specifieke competenties bijbrengen. Heel concreet brengen ze het werkveld en het onderwijs samen. Het is dus niet opnieuw op de schoolbanken gaan zitten als je afgestudeerd bent. Je leert wel door te ‘doen’ en door mee te draaien in het bedrijfsleven. 

Gedurende 3 maanden word je begeleid door een multidisciplinair team. In die periode ga je 5 uitdagingen van bedrijven aan. Je wordt gecoacht op maat, maar ook omgekeerd, leert het bedrijf jou beter kennen en kan je netwerken.

De opleiding start op 18 september en je betaalt € 2500 voor een fulltimeprogramma van 3 maanden. Als je interesse hebt, kan je al even langsgaan op de infodag. Die vindt plaats op zaterdag 24 juni van 12u tot 15u op de communicatiecampus in Gent. Meer informatie vind je ook op www.monomasterclass.be