Alexandra werkt!

De sollicitant: Ellen zoekt werk

Joe sollicitant header 2

Deze week in de kijker: Ellen Stouten uit Wiekevorst

Ellen is op zoek naar een nieuwe job, maar eigenlijk is ze ook bezig met een carrièreswitch. Tien jaar lang werkte ze als zelfstandig architecte, tot het helemaal fout ging met haar gezondheid. Ze had iets té hard gewerkt, negeerde de signalen van haar lichaam en dat zorgde voor een burn-out met verlammingsverschijnselen.

Gelukkig is ze intussen helemaal hersteld en wil ze weer aan het werk. Ze zou graag in de verkoop terechtkomen, bij voorkeur in een interieurwinkel of in een zaak die met voeding te maken heeft. Zowel binnenhuisinrichting als lekker eten zijn passies van Ellen. Ze is heel ordelijk, flexibel en sociaal. Ze praat en luistert graag naar mensen, net 2 dingen die belangrijk zijn voor een verkoopster.

Ze wil die verkoopsjob graag halftijds doen omdat ze ook nog een andere droom heeft. Dat is een popup-ijsjesbar in haar tuin openen met gezonde ijsjes, dus met yoghurt en vers fruit. Dat zou dan een gezellige stop worden voor passerende fietsers en voetgangers. Daar wil ze in juni mee beginnen. Daarna gaat ze lezingen geven over wat ze heeft meegemaakt.

Ellen is 34 jaar en heeft een eigen wagen. Ze zou graag aan de slag gaan in de regio Heist-op-den-Berg, Herentals, Geel of Lier. Ze kan bij wijze van spreken morgen al starten! Je kan Ellen via ons bereiken op info@joe.be.