De resultaten van de grote Broer- & Zusenquête!

Joe broer en zus header v2 2

De resultaten van de grote Broer- & Zusenquête zijn er! 

We hebben een opvallend goede band met onze broer of zus. Uit de enquête kwam een opvallend mooi resultaat van 8/10 uit de bus. Bovendien zien we enkele frappante verschillen tussen mannen en vrouwen en hun 'rol' in het broeder- of zusterschap. Zo kijken zussen op naar hun broer, maar vertellen zussen meer aan elkaar dan dat ze hun diepste geheimen met hun broer delen.

Daarnaast klonk het haast unaniem dat broers en zussen mekaar te weinig zien, maar wel contact houden. Weetje voor de technologieliefhebbers: Whatsapp zou het favoriete communicatiemiddel zijn. Liever een Whatsappke sturen dan bellen. Knoop het in uw oren!

Vrouwen en familie

Ten slotte lieten de zussen zich ook nog even extra opvallen. Zussen zouden elkaar namelijk vaker als meter van hun kind kiezen. Zij zijn ook de bezielers van de familieweekends en vinden deze belangrijker dan hun mannelijke soortgenoten. 

Herkenbaar? 

Herken je jezelf en je broer/zus in deze resultaten? Of helemaal niet? Reageren op deze resultaten mag altijd! Je kan een berichtje sturen via de Joe-app of via 6622 (€0,50 per SMS).

Luister zeker ook deze vrijdag, 12 mei, naar de ochtendshow van Sven & Anke. We kunnen al verklappen dat Anke deze keer zal presenteren met niet één maar TWEE Ornelissen!

Heilige Broer- & Zusdag, 21 mei, op Joe en in Bobbejaanland!