Het weekend van Joe

De lente in je radio met Leen, Tom, Evi en Kris

Leen tom header

De lente zorgt voor heel wat nieuwigheden bij Joe!

Radio Belgium

Met het WK Voetbal in Rusland in het vooruitzicht, willen we je klaarstomen voor dit voetbalfeest. Vanaf zondagavond 22 april presenteert Leen met Tom Coninx van 17u tot 19u het splinternieuwe programma Radio Belgium

Samen gaan ze op zoek naar het tweede ‘talent’ van een Rode Duivel. Wat is het andere talent van Thibaut Courtois naast keepen? Is Dries Mertens naast aanvaller de perfecte kok? Of schuilt er een danstalent in middenvelder Kevin De Bruyne? Tom en Leen komen het te weten dankzij gesprekken met vrienden, familieleden, (ex-)trainers en collega’s van de Rode Duivels. 

Het Heilig Huis van Hanssen

Evi Hanssen keert dit weekend ook terug met Het Heilig Huis van Hanssen. Ze geeft zaterdag 21 april de aftrap met Steven Van Herreweghe. Samen met Steven overloopt Evi van 10u tot 12u de actualiteit van die week van bij haar thuis.

Heb jij een vraag of tip voor Evi? Laat 'm hieronder achter en maak zo kans op een maand lang gratis online boodschappen doen!

Zot Gedraaid

Op zondag nodigt Kris Wauters tussen 10u en 12u een bekende gast uit in de Joe-studio. In Zot Gedraaid overlopen ze samen de muziek die belangrijk is in zijn of haar leven. Na onder andere Bart Peeters, Miguel Wiels, Karen Damen en Maaike Cafmeyer ontvangt hij binnenkort Marco Borsato.