MICHAEL JACKSON

De JOE dj's kruipen in de huid van Michael Jackson

Joe default

Het rood/zwarte lederen pak uit de Thriller clip, de zwarte jas met gespen uit Bad, de witte smoking met blauw hemd uit Smooth Criminal, het witte pak op de hoes van het Thriller album.... de outfits van Michael Jackson staan op ons netvlies gebrand.

Om de JOE dj's optimaal voor te bereiden op 25 juni, de dag waarop we The King Of Pop herdenken, lieten we hen in de huid van Michael Jackson kruipen.

Bjorn deed spontaan zijn poging tot moonwalken, terwijl de hoogzwangere Lenke toch enig moeite had om haar buik in onder het jasje te krijgen. Raf stond het Bad-pak dan weer als gegoten, maar het Thriller kostuum was voor Leen toch wat aan de grote kant. "Ik kom hier precies de riolering schoonmaken" was haar reactie...

JOE herdenkt op 25 juni The King Of Pop, want dan is het exact vijf jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Je hoort extra veel muziek van Michael en we geven elk uur ook één van zijn legendarische albums weg. Om 19u hoor je een geweldige Your Greatest Hits In The Mix special, waarin onze huis-dj Patrick Heremans de grootste hits van Michael Jackson aan elkaar mixt.