Alexandra werkt!

De Carrièreswitch: van podoloog tot lingeriewinkel

Lingerie header
Sigrid De Ceulaer werkte 15 jaar lang als podologe en reflexologe.  Toch besliste ze om ermee te stoppen zodra de kinderen het huis uit waren.  Ze kreeg toen meer tijd en zag 2 keuzes: ze kon ofwel haar podoloogpraktijk uitbreiden, ofwel iets anders doen.  Ze besliste uiteindelijk om een lingeriewinkel te openen omdat ze enerzijds graag met vrouwen wilde werken, en anderzijds omdat ze zich stoorde aan de bestaande lingeriewinkels.  Ze wou het anders aanpakken en dat deed ze ook…
 
Ze opende in Aalst ‘Fiduocia’, een lingeriezaak met als allergrootste troef de ruime pashokjes.  Zo kunnen zij of de partner mee in het pashokje om te kijken of alles goed zit.  Ook rolstoelpatiënten kunnen op die manier gemakkelijk ondergoed passen.  De mannen komen ook graag mee, want er is een zithoekje met koffie.  Sigrid vindt dat een lingeriewinkel een beleving moet zijn met een persoonlijke aanpak.  Ze meten de klant op en bekijken welke maat en kleur het beste past.  De vrouwen moeten met een goed gevoel terug buiten gaan.  
 
Voor Sigrid was het de juiste beslissing om iets anders te gaan doen.  Ze doet het met veel liefde en dat is ook haar tip: volg je hart en dan komt het goed!
 
Fiducia biedt ook bad- en herenmode aan.  Je kan alvast een kijkje nemen op: www.fidoucia.be