Alexandra werkt!

De Carrièreswitch van Herbert Bruynseels

Herbert header

Je hoorde hem de afgelopen jaren vaak op Joe, maar deze week zette hij een punt achter z’n radiocarrière: onze fijne collega Herbert Bruynseels. Hij kreeg de afgelopen week de kans om een ‘andere’ droom in z’n leven waar te maken en die kon hij niet laten liggen.

Herbert zit al 30 jaar in de mediawereld en deed zo’n beetje alles: televisie, acteren en natuurlijk ook radiomaken. Hij startte bij StuBru om dan via Qmusic bij Joe terecht te komen. Maar al die tijd was er ook een andere passie: de 4x4. Tijdens z’n vakanties ging Herbert altijd op tocht met z’n 4x4, maar hij begeleidde en organiseerde ook trips met de 4x4. Zo deed hij de nodige ervaring op. En dat leidde er toe dat hij deze week benaderd werd door de firma ‘4x4 Adventech’ in Zaventem om van z’n hobby z’n beroep te maken.

Nu is het zover. Op 15 juli start hij bij dat bedrijf en zal hij vaak voor langere tijd in het buitenland vertoeven. Hij heeft het geluk dat 4x4 een vak is waar geen leeftijd op staat. Zijn 55 lentes zijn dus geen probleem, wat vaak wel het geval is bij andere carrièreswitches. Langs de andere kant is de 4x4 een nichewereld, dus de kans die hij nu krijgt, is uniek en moet hij grijpen.

Ben jij ook geïnteresseerd in een tocht met een 4x4, dan kan je meer info vinden op www.adventech4x4.com of op z’n facebookpagina. En op de momenten dat Herbert in België is, kan je hem in hun showroom vinden!