
Elke maandag tussen 16u en 19u nodigen Raf & Rani Sandra uit voor vragen te beantwoorden van luisteraars. Omdat ze even met vakantie zijn, neemt Leen Demaré het van hen over.
Deze week was het de beurt aan luisteraar Annie die geen blijf wist met al de chocolade na Pasen. Ze dacht aan een chocomousse, maar hoe maakt Sandra Bekkari haar chocomousse...?
Sandra gaf ons haar receptje!
Ingrediënten voor vier personen
- 160 g pure chocolade (70% cacao)
- 6 eiwitten
- Besjes, frambozen en aalbesjes
- Amandelschilfers
Bereiding
- Smelt de stukjes chocolade au bain marie.
- Scheid de eidooiers van het eiwit.
- Klop het eiwit stijf.
- Spatel het opgeklopte eiwit onder de chocolade.
- Lepel in kommetjes en laat een uurtje opstijven.
- Rooster de amandelschilfers.
- Versier de chocomousse met besjes en de amandelschilfers.
That's it!
Bekijk op VTM Koken de bereidingsvideo waar Sandra alles nog eens goed uitlegt!