Alexandra werkt!

Carrièreswitch: van reisagente naar voedingsconsulente

Apotheek header

Op een bepaald moment vind je de job van je leven en zo is het ook bij Evy gegaan. Ze studeerde Toerisme en werkte ook jarenlang in de toeristische sector, maar ergens zat er toch altijd het gevoel dat het niet de job was die perfect bij haar paste. Daarnaast werd de sector alsmaar commerciëler en dat lag haar niet. Ze is dan als administratief bediende in de bouwsector gaan werken. Die uren waren iets makkelijker en dat gaf haar de mogelijkheid om ondertussen bij te studeren.

Evy heeft altijd met haar gewicht geworsteld en dat deed haar beslissen om een opleiding tot voedings- en gezondheidsconsulente te volgen. Ze werd echt gebeten door die materie. Vooral haar eindwerk over slaap deed de bal aan het rollen gaan. Ze ontdekte het belang van voeding en kruiden. Ze ging halftijds aan de slag in een bio-apotheek en begon met het begeleiden van mensen.

Intussen is Evy ongeveer een half jaar volledig zelfstandig en dat is best spannend. Ze heeft veel gehad aan ‘the road to action’ van Unizo. Zelfstandig worden, gaat sowieso met ups en downs, maar dankzij Unizo val je niet te diep en gaat het opstaan makkelijker. Ze helpen je over de streep.

Evy is ervan overtuigd dat altijd de juiste mensen haar pad gekruist hebben. Zij hebben haar gestimuleerd om ervoor te gaan. Nu is ze een gelukkig mens, want ze heeft écht de job van haar leven! Neem zeker ‘ns een kijkje op www.evygoesnature.be.