Alexandra werkt!

Carrièreswitch: Els opende een wellnesscenter

Wellness header

Vier jaar geleden, toen ze 31 was, kreeg Els de harde diagnose van borstkanker. Een klein jaar was ze buiten strijd, maar daarna ging ze weer aan de slag bij het bedrijf waar ze werkte in de Antwerpse haven. Ze heeft die job altijd graag gedaan, maar na haar strijd tegen kanker begon er iets te wringen en had ze het gevoel dat ze er niet meer op haar plaats zat.

In samenspraak met de psychologe waar ze toen nog in behandeling was, heeft ze verschillende studie- en beroepsmogelijkheden besproken. Zo is ze op het idee gekomen om een wellnesscenter op te starten, speciaal voor mensen met een chronische ziekte. Omdat ze zelf kanker had gehad, wist ze hoe zwaar het was om alle behandelingen te doorstaan en een beetje wellness voor je lichaam is dan meer dan welkom! Ze merkte ook dat mensen met een chronische ziekte minder schroom hebben om zich door haar te laten verwennen, net omdat ze zelf ‘ervaringsdeskundige’ is. 

Daarnaast richt Els haar behandelingen specifiek op de zorgen die chronisch zieken nodig hebben: huidverzorging met speciale producten, massages die de chemokuren verzachten en nagelverzorging die de broze nagels weer aansterkt. Sinds kort geeft Els ook workshops voor kleine groepjes.

Het wellnesscenter van Els bevindt zich in Ekeren. Meer info vind je op haar site: http://sakura.vpweb.be/