BLØF

Bløf bedankt inwoners Zoutelande met gratis festivalticket

Blof header

Bløf scoorde samen met Geike Arnaert in Nederland en België een hit met het nummer 'Zoutelande'. Het liedje over een klein plaatsje aan de Nederlandse kust.

Om dat succes te vieren, stuurde de Nederlandse band een brief naar alle 1631 inwoners van het dorpje om ze uit te nodigen voor het 3-daags festival 'Concert at SEA'. Bij de brief zat meteen ook een festivalticket.

"Cameraploegen vanuit heel het land kwamen naar Zoutelande op zoek ‘naar het gammele strandhuis’. Fans boekten spontaan een weekend weg naar het dorp om kennis te maken met de sfeer. Het liedje was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we dit succes met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren. We nodigen daarom het gehele dorp Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen, op donderdag 28 juni."

Naar jaarlijkse gewoonte lanceert Bløf ook een eigen bier op het festival. Dit jaar is dat ‘Zoutelande Blond’.

Het belooft nog een druk jaar te worden voor de band. Zo staan ze deze zomer op verschillende podia in Nederland en Vlaanderen. Op 30 november treedt Blof op in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets en info via deze link.