Raf & Rani

Beluister de podcast van Maite Goossens: 'Wat is er mis met mij?'

Joe podcasts maite

Een jaar geleden lanceerde radionieuwsstem Maite Goossens de podcast ‘Wat is er mis met mij?'. In 5 afleveringen ging ze met psychiater Piet Nijs op zoek naar de juiste diagnose voor de vreemde symptomen waar ze in 2008 plots mee geconfronteerd werd.  

Intussen is er een vervolgreeks klaar. Daarin gaat Maite in gesprek met psychotherapeut Wilfried Van Craen. Ook al zijn haar psychische problemen opgelost, toch blijft ze het gevoel hebben dat er iets mis is met haar. Ze piekert veel en voelt zich vaak onzeker, maar ze is soms ook bang en kan moeilijk loslaten. Maite heeft het gevoel dat ze de enige is die met die dingen worstelt, maar is dat ook zo?

Samen met Wilfried Van Craen neemt Maite 7 mentale struikelblokken onder de loep die ons allemaal wel eens parten spelen en onze levenskwaliteit in de weg staan. Ze gaan op zoek naar de oorzaak, maar vooral naar mogelijke oplossingen. Met handige tips en tricks leren ze je om beter om te gaan met piekeren, slaapproblemen, angst, onzekerheid, loslaten, je innerlijke criticus én gelukkig zijn, want dat willen we toch allemaal.


Nood aan een gesprek? Praten helpt, dat kan bij Tele-Onthaal: bel 106 of ga naar de website tele-onthaal.be.
Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website zelfmoord1813.be.