Alexandra werkt: de carrièreswitch van Natalie

Granola 1

Sommige mensen durven het: ze trekken hun stoute schoenen aan en gooien hun carrière over een hele andere boeg. Zo ook Natalie Vanderick.

Nadat ze architectuur studeerde in Brussel, trok ze naar New York om daar te gaan werken. Ze woonde er een jaar en leerde de Amerikaanse ontbijtcultuur kennen. Niemand ontbijt er thuis, maar gaat naar één van de vele coffeebars waar je yoghurt kan eten met héérlijke granola. Voor de leken onder jullie: dat is een mengeling van noten en granen, eigenlijk wat wij muesli noemen.

Zo kreeg Natalie de smaak te pakken om zelf granola te maken. Ze kwam terug naar België, besliste om de architectuur te laten voor wat ze was en werd professioneel ‘granolabakster’. Het was geen evidente carrièreswitch, maar Natalie is wel superblij dat ze het gedaan heeft. Intussen kan je de granola van Natalie op tal van plaatsen kopen of gewoon online bestellen.

Check haar website op www.ijustlovebreakfast.be. Wil je het hele verhaal van Natalie kennen, dan kan je hier herbeluisteren!
Heb jij ook je carrière over een totaal andere boeg gegooid? Alexandra is nog volop op zoek naar verhalen!
Wil jij haar helpen? Vul dan het formulier hieronder in. Bedankt!