ABBA

ABBA is terug met 2 nieuwe singles, een nieuw album en optredens!

Joe abba back. avatars

Vanavond kondigden de leden van ABBA hun comeback officieel aan! 

40 jaar na hun laatste album komt een nieuw album uit van ABBA: ABBA Voyage. Samen met een nieuw album met 10 nieuwe nummers kondigden Benny en Björn meteen ook een een reeks optredens aan. Een optreden met 22 nummers van ongeveer 1,5 uur met een pak greatest hits en nieuwe nummers.

Twee nieuwe singles

Samen met de aankondiging kregen kijkers van de livestream het allereerste nieuwe ABBA-nummer te horen 'I Still Have Faith In You'. "Het eerste nummer moest wel over ons gaan." Het gaat over de sterke band die de vier met elkaar hebben en hoe ontzettend mooi het is dat ABBA na 40 jaar nog steeds vrienden zijn en een nieuw album uitbrengen.


'Don't Shut Me Down' is de titel van het tweede nummer dat Benny en Björn op de wereld loslieten. "Het gaat over een ABBA-tar die niet uitgeschakeld wil worden", vertelde Björn nog voor het nummer gespeeld werd.

Het volledige album 'ABBA Voyage' komt uit in november.


Digitale ABBA-tars

De tournee zal bestaan uit digitale projecties van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny. De digitale versies zijn jongere versies van de band en zijn gebaseerd op opnames van een optreden van de 4 voor meer dan 150 camera's.

"Je krijgt dus écht ONS te zien! We moesten voor de opnames zelfs onze baarden afscheren. Agnetha en Anni-Frid gelukkig niet", grapten de heren tijdens een live persconferentie in Londen. Speciaal voor de shows wordt er een nieuwe muziekstadion gebouwd in Londen. Zet het in je agenda, want het eerste optreden vindt plaats op 27 mei 2022.Houd abbavoyage.com in de gaten voor meer nieuws.