80's Top 800

80's Top 800: kom langs in Lier!

Joe default

Dit jaar kan je niet alleen op de radio genieten van de greatest hits in de 80's Top 800 van JOE, je kan ons vanaf 18 mei ook een bezoekje komen brengen op de Grote Markt in Lier. En daar gaat heel wat gebeuren!

Elke dag: 80's popup terras

Naast onze radiostudio, waar je de JOE-dj's aan het werk kan zien, kan je één (of meerdere) drankjes komen nuttigen op ons 80's popup terras. Ook onze Eightiesizer is weer van de partij. Je kan je volledig laten aankleden en schminken zoals in de jaren '80 en dan een leuke foto nemen in de Eightiesizer.
Maar er is meer... elke avond ben je vanaf 20u ook welkom tijdens ons avondprogramma!

Maandag 18 mei: 80's Work Out

Op maandag 18 mei kan je samen met Heidi van Tielen en Elke Vanmello de beenwarmers nog eens aantrekken en meedoen met de 80's Workout. Lekker calorieën verbranden met aerobics! Min Hee Bervoets brengt ook nog een Dance Act samen met enkele dansers uit So You Think You Can Dance.

Dinsdag 19 mei: 80's Songfestival

Gaan we dit jaar nog eens het songfestival winnen zoals in 1986? Dat weten we pas later in die week, maar op dinsdag 19 mei kom je samen met Alexandra Potvin en Jan Bosman al helemaal in de stemming tijdens deze 80's Songfestival avond. Niemand minder dan Sandra Kim en Liliane St. Pierre komen optreden! Ook Pas de Deux, misschien wel de meest controversiële Belgische deelnemer ooit, zal van de partij zijn.

Woensdag 20 mei: 80's Kickertornooi

De Rode Duivels waren in topvorm tijdens het WK '86 in Mexico. Maar hoe goed zijn ze in kickeren? Dat gaan we zien op woensdag 20 mei tijdens het 80's Kickertornooi waarin het JOE team het gaat opnemen tegen oa Jean-Marie Pfaff, Leo Van Der Elst en Erwin Vandenbergh.

Donderdag 21 mei: 80's Covernight

Onze Raf van Brussel brengt samen met The Radio Stars een avond muzikaal plezier, vol greatest hits uit de 80's. Ook Leen Demaré is van de partij, al valt nog te vrezen of we ook van haar zangkunsten mogen genieten.

Vrijdag 22 mei: 80's Concert

Bjorn Verhoeven en Tess Goossens sluiten de 80's Top 800 feestelijk af met een optreden van Paul Michiels! En Paul heeft er heel veel zin in, dat kan je in het filmpje hierboven zien.
Dus hopelijk zien we jou in Lier, alle optredens zijn gratis dus je hebt géén reden om thuis te blijven.

JOE 80's Top 800 van 18 tot 22 mei op de Grote Markt in Lier.
Het popup terras is dagelijks geopend vanaf 10u, de avondprogrammering start om 20u.