5 opmerkelijke momenten uit 'Het Heilig Huis van Hanssen'

20190518 joe hhvh jamescooke 4

In Het Heilig Huis van Hanssen schoven de voorbije maanden heel wat bekende gasten bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. Ze babbelden over de zaken die voor hen belangrijk zijn. En dat met een lekkere pistolet in de hand. Hieronder 5 opmerkelijke momenten:


1. James Cooke: "Ik ben gewoon zo gelukkig met die man"

James Cooke is verliefd. Hij denkt dat hij zijn prins op het witte paard heeft gevonden. En die prins heeft een boodschap voor James ingesproken...


2. Jonas Van Geel: "Ik weet niet of ik een goede papa zal zijn"

Jonas Van Geel is net papa geworden! Hoe hij het juist gaat aanpakken, weet hij nog niet… “Maar ik denk wel dat ik vrij streng ga zijn.”


3. Jani Kazaltzis: "Ik gebruik geen botox"

"Ik heb ooit al eens botox gebruikt", zegt Jani. "Ik schrok toen heel hard van mezelf. Ik leek op een oude Hollywoodster die te graag jong wilt blijven."


4. Anke Buckinx: "Na het verlies van mijn broer Daan dacht ik nooit meer gelukkig te worden"

8 jaar geleden is de broer van Anke overleden aan lymfierkanker. Ze was een tijd heel ongelukkig. Ondertussen heeft ze het verdriet kunnen verwerken. “Nu ben ik zelfs net zo gelukkig als voor het verlies van mijn broer!”


5. Cathérine Moerkerke: "Ik stond op het randje van anorexia" 

Cathérine kijkt met Evi in de spiegel. Ze is best tevreden met wat ze ziet. Dat in tegenstelling tot vroeger. “Nu ben ik blij met wie ik ben, vroeger helemaal niet.”