5 Jaar JOE

5 Jaar JOE: de foto's!

Atp 5jaarjoe beeled final 1

Op de tonen van Nena’s megahit 99 Luftballons vertrokken zondagavond meer dan 99 échte luchtballonnen vanaf de sportterreinen in Eeklo. Enkele duizenden bezoekers vergaapten zich aan het spektakel. Driehonderd luisteraars, die een plekje in een luchtballon gewonnen hadden, kregen de kans om mee te vliegen.

Ideale weersomstandigheden

Om een balloonmeeting van deze grootte te organiseren, moeten de weersomstandigheden echt ideaal zijn. Tijdens de week werd al duidelijk dat de weergoden ons goed gezind zouden zijn en dat bleek zondag ook het geval. Voor de ballonvaarders was de hoeveelheid wind om te kunnen varen ideaal. Het warme weer lokte bovendien vele kijklustigen.

JOE fm brengt Your Greatest Hits in Eeklo

Leen Demaré en Jan Bosman verzorgden de live-uitzending ter plekke, de andere dj’s deden verslag vanaf het immense terrein. 99 Luftballons en andere greatest hits werden door Raf Van Brussel en zijn band live op het podium gebracht.

Finale

Rond 17.30u vond de grote finale plaats: alle 99 luchtballonnen werden rechtop gezet, wat een prachtig beeld opleverde. Daarna stegen ze één voor één op, inclusief een groene JOE fm luchtballon die special voor dit evenement gemaakt is.

Na zo'n spetterend verjaardagsfeest, zijn we klaar voor de volgende 5 jaar!