Joe Christmas House

Metejoor zorgt voor schitterende opening van het Christmas House

2022 12 09 21 25 30   joechristmashouse   metejoor   6306

Vanaf vrijdag 9 december tot en met 8 januari maken we tijdens Winter in Antwerpen elke dag live radio vanop de Grote Markt in Antwerpen. Wees welkom in het Joe Christmas House!

Metejo-ho-ho-or

Niemand minder dan Metejoor mocht gisteren de kerstspits afbijten en optreden met zicht op de Grote Markt van Antwerpen. Jullie waren massaal aanwezig en hebben duidelijk genoten van dit eerste optreden!

Pakje van je Hart

Voor veel kinderen is Kerstmis met 'pakjes' niet zo vanzelfsprekend, want 1 op 5 kinderen in ons land leeft in armoede. Voor hen ligt er bijna nooit een cadeau onder de kerstboom en daarom willen we met Joe zoveel mogelijk kinderen gelukkig maken met een Pakje van je Hart.

Ambassadeurs Sven & Anke, Raf & Rani en Jelle moedigen, samen met het hele Joe-team, iedereen aan om hun gulle hart te tonen tijdens de kerstperiode en zoveel mogelijk pakjes te schenken aan een kind uit een kansarm gezin.

Wil jij een Pakje van je Hart schenken, dat kan door online een bezoek te brengen aan onze Joe Pakjesshop.

Je kan daarvoor ook terecht in ons Joe Christmas House en in onze Joe Pakjestruck, die vanaf vrijdag 2 december doorheen heel Vlaanderen trekt.

 

Schenk een 'Pakje van je Hart'