Nationale Kampeerweekend

Kampeer jij met je gezin in de tuin tijdens Het Nationale Kampeerweekend?

Visual nationalekampeerweekend v3

Geen twijfel mogelijk, #staycation zal deze zomer één van de meest gebruikte hashtags worden op social media. Gelukkig kan je ook in eigen tuin fijn vakantie vieren. 

Het Nationale Kampeerweekend

We roepen iedereen op om in het weekend van 11 en 12 juli van je eigen achtertuin een avontuurlijke kampeerplek te maken tijdens het Nationale Kampeerweekend

Haal die tent, slaapzakken, gamellen en vuurkorf al maar boven voor een gezellig weekendje in de tuin met het gezin!

Doe je met ons mee? Laat het hieronder even weten.

Tine Embrechts en Guga Baul kamperen én presenteren mee

Ook Tine en Guga doen mee met hun gezin aan het Nationale Kampeerweekend. Maar ze zullen niet alleen kamperen in eigen tuin en daarover regelmatig verslag uitbrengen op Joe, de twee gaan voor de allereerste keer in hun leven samen een radioprogramma presenteren op zaterdag tussen 18u en 19u.

Welke muziek ze daarin spelen, bepaal jij door hieronder jouw favoriete kamvuurliedje(s) door te geven.

Luister naar de straffe kampvuurverhalen van onze dj's

Speciaal voor jou hebben we onze Joe-dj's gevraagd om een straf kampvuurverhaal te vertellen en je hebt geluk, want we hebben het opgenomen zodat je het verhaal kan beluisteren.


Win een all-in kampeerpakket van Decathlon

Heb je geen (of niet het juiste) kampeermateriaal om mee te doen? Geen paniek! Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli geeft Jan Bosman elke dag, tussen 16u en 19u, een volledig pakket weg. Alles wat je nodig hebt om te kamperen, zit erin, van de tent tot de kampeerstoelen. Dus zeker luisteren!

Lees het specifiek wedstrijdreglement.