Celebrate The 90's

De Geloof-, Hoop- en Liefdeshow met Birgit Van Mol is terug op Joe!

Img 8725 site

Het legendarische radioprogramma 'De Geloof- , Hoop- en Liefdeshow' is terug van weggeweest! 

Want speciaal voor onze Celebrate The 90's week kruipt Birgit Van Mol nog eens achter de microfoon. Van maandag 2 tot en met donderdag 5 december, telkens van 19u00 tot 21u00 vult ze jouw avond met geloof, hoop én liefde. 

Birgit is op zoek naar jouw verhaal!

Heb jij jouw lief gevonden via het programma en ben je nu nog altijd samen? Of ben je ondertussen terug op zoek naar een nieuwe liefde? 

Er zat toen ook een rubriek 'de hartenkreet' in het programma. Wil jij zo'n hartenkreet sturen naar je geliefde? Dat kan een gedicht zijn of een échte liefdesbrief. Laat het ons weten. En dan mag jij volgende week misschien jouw hartenkreet laten horen in het programma. 

Maar wat zijn de dingen waar jij geloof aan hecht? Wat geeft je hoop? En geloof jij eigenlijk nog in de liefde? Het zijn allemaal thema's die aan bod kunnen komen. Deel jouw verhaal! Voel jij je soms eenzaam of durf je ook wel eens ongelukkig zijn? Wat zijn de dingen die jou gelukkig maken? 

Of wat is voor jou hét muzieknummer waarin jij geloof, hoop of liefde voelt? Stuur ons jouw verzoek en vertel waarom je dat nummer wil horen of voor wie je het wil aanvragen? 


 De Geloof-, Hoop- en Liefdeshow, vanaf maandag 2 december tot en met donderdag 5 december van 19u00 tot 21u00 op je radio.