Wil jij graag een stageplaats waar je al jouw talenten verder kan ontwikkelen?

Ben jij opzoek naar een stageplaats waar je écht part of the team mag zijn?
Stagiaire Luna laat je in deze video zien hoe fantastisch het is om deel uit te maken van het Joe team! 😁


Loop stage bij Joe

Als stagiair(e) bij Joe, maak je radio voor de frisse veertiger. Je maakt deel uit van het programmateam van de ochtend- of avondshow en brainstormt mee over relevante gespreksonderwerpen voor luisteraars, zoekt de juiste persoon voor interviews op de radio, werkt mee aan de programma's en acties en nog zoveel meer! 

Functievereisten

 

Loop stage bij Joe

 

Stage online Joe

Voor de online redactie van Joe zijn we op zoek naar een super creatieve en energieke online stagiair.

Dat klinkt tof en guess what: dat is het ook! Als je bij onze online redactie stage loopt, maak je foto's, video's en verzin je de origineelste copy voor onze online kanalen. Je schrijft artikels, maakt social posts en bedenkt formats voor verschillende platformen. Daarnaast brainstorm je mee over nieuwe concepten en werk je ze samen met het Joe-team uit.

Functievereisten


Doe stage op de online-redactie van Joe

Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden) en fleur je op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.