Joe is opzoek naar stagiares die 'All the way' willen gaan!

20220516 joe stage 010

Ben jij nog opzoek naar een stageplaats waar je écht 'all the way' kan gaan?

Wil jij meer dan alleen koffie zetten voor onze DJ's? (zoals koffie drinken mét onze DJ's?) Kan jij meezingen met de klassiekers van The Beatles en Abba, maar ga je ook graag los op de hits van Justin Timberlake en Ed Sheeran

Dan is een stage bij Joe echt iets voor jou!

Loop stage bij Joe

Functieomschrijving

Als stagiar(e) bij Joe, maak je radio voor de frisse veertiger. Je maakt deel uit van het programmateam van de ochtend- of avondshow en brainstormt mee over relevante gespreksonderwerpen voor luisteraars, zoekt de juiste persoon voor interviews op de radio, werkt mee aan de programma's en acties en nog zoveel meer! 

Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan snel all the way en meld je aan voor deze toffe stageplek.

Functievereisten

 

Loop stage bij Joe

 

Stage online Joe

Functieomschrijving

Voor de online redactie van Joe zijn we op zoek naar een super creatieve en energieke online stagiair.

Dat klinkt tof en guess what: dat is het ook! Als je bij onze online redactie stage loopt, maak je foto's, video's en verzin je de origineelste copy voor onze online kanalen. Je schrijft artikels, maakt social posts en bedenkt formats voor verschillende platformen. Daarnaast brainstorm je mee over nieuwe concepten en werk je ze samen met het Joe-team uit.

Klinkt dat als muziek in je oren? Laat van je horen!

Functievereisten

Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden) en fleur je op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

 

Doe stage op de online-redactie van Joe