Wij Willen Weg

Word de superheld van je gezin en ga naar Disneyland® Paris

Joe superheld

De Wij Willen Weg-week van Joe.

Sven & Anke en Raf & Rani laten zich de week voor de zomervakantie nog eens volledig gaan zodat jij gratis met vakantie kan. Luister en win tickets voor Disneyland® Paris, weekendjes weg, daguitstappen en de zotste pretparken.

Wij Willen Weg, vanaf maandag 25 juni bij Joe.

Win een verblijf in Disneyland® Paris

's Morgens iedereen op tijd uit bed krijgen, boterhammen smeren, boekentas klaarmaken... en dat is nog maar het begin van de dag.

Het is een heel karwei. Echt iets wat alleen een échte superheld voor mekaar krijgt. Net als de Marvel Superhelden.

Speel 'De Superheldenquiz'

Sven & Anke vinden dat dat wel iets extra verdient en dus organiseren ze voor al die mama's en/of papa's 'De Superheldenquiz'.

Herken jij jezelf als een echte superheld?
Heb jij zin om vakantieplannen te maken?
Mag dat gerust naar Disneyland® Paris zijn?

Is het antwoord 3 keer volmondig 'JA!'? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet speel jij binnenkort 'De Superheldenquiz' bij Sven & Anke.

Scoor jij meer dan 7/10 op 'De Superheldenquiz' van Sven & Anke dan win je een verblijf mét overnachting voor jou en je gezin in Disneyland® Paris.


Oproep aan alle superhelden!

Het is verzamelen geblazen voor Marvel Summer of Super Heroes, een nooit eerder gezien heldenepos dat zich afspeelt t/m 30 september 2018 in Disneyland® Paris. De machtigste beschermers van het universum van Marvel willen jouw superteam rekruteren voor verschillende spannende missies die geschiedenis zullen schrijven.

Bezoek de Disneyland® Paris-website



Lees het algemeen wedstrijdreglement.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Medialaan NV, Medialaan 1 1800 Vilvoorde, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor analysedoeleinden. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden louter verwerkt voor de afhandeling van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens max. 3 maanden na afloop van de wedstrijd. U kan uw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen, en de DPO bereiken via privacy@medialaan.be. U kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.

Schrijf je in voor de superheldenquiz