Kenneth Stevens

Win VIP tickets voor de exclusieve 'Zillion' party

Zillion filmactie

Ga naar de exclusieve 'Zillion' party

Ter gelegenheid van de release van de film 'Zillion' krijgt de Waagnatie op 28 en 29 oktober een Zillion-metamorfose die Antwerpen op zijn grondvesten zal doen daveren met een show die nog groter, nog beter en nog indrukwekkender zal zijn. Meer licht, meer laser, meer vuurwerk, meer confetti, meer acts,... Kortom: nog meer Zillion!

Wil jij naar deze party in stijl? Luister dan van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober naar Raf & Rani want daar maak je kans op VIP tickets!

Over 'Zillion'

Het is 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang, wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computerhandelaar tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra’s zorgt. Helaas duren mooie liedjes ook niet lang.

Bekijk hier de trailer: