Raf & Rani

Win tickets voor de avant-première van 'Mijn vader is een saucisse'

Joe 2021 vadersaucisse 2

Yes! We kunnen weer naar de bioscoop. En om dat te vieren, maak je bij ons de hele week kans op tickets voor de avant-première van de komedie 'Mijn vader is een saucisse' in Kinepolis Gent.

Om kans te maken op een bubbelticket voor maximum 4 personen, moet je onderaan deze pagina het formulier invullen. Simpel toch?

Maar... we hebben nog meer goed nieuws!

Ga als VIP naar de avant-première

Heb jij net zoals Pap in de film je dromen nagejaagd? Koos jij voor een carrièreswitch? Of gooide je het roer volledig om in je leven door voor een andere studiekeuze te gaan? En wil jij als echte VIP naar de avant-première van 'Mijn vader is een saucisse'? 

Stuur dan nu al een berichtje met je verhaal via onze Joe-app en luister de hele week van 16u tot 18u naar Raf & Rani! Misschien val jij met je gat in de boter en zit jij binnenkort als VIP in de bioscoop voor 'Mijn vader is een saucisse'.

Succes!


Deze wedstrijd is afgelopen.


Over 'Mijn vader is een saucisse':

Zoë (12) is beste maatjes met haar vader. Wanneer Pap in een bevlieging zijn baan van bankier opgeeft en besluit om acteur te worden, komt het tot een ruzie tussen Zoë's ouders. Zoë is de enige die gelooft dat haar vader een supergoed acteur zou kunnen worden…

'Mijn vader is een saucisse', vanaf 23 juni in de bioscoop.