Raf & Rani

Win een make over van je tuin of terras!

Joe rr bart tuin

Wanneer de lente in het land is, kan het niet snel genoeg gaan in de tuin. Want, zeg nu zelf, er is niets mooier dan een kleurrijke tuin (of een terras) met bloemen. Wil je jouw terras of balkon ook zo snel mogelijk opfleuren? Dan kan je deze week veel inspiratie opdoen in het Joe Netwerk, want dat staat deze week helemaal in het teken van 'Groen van bij ons'.

Maar dat is nog niet alles.

Deze week maak je bij Raf & Rani kans op een make-over van je tuin of je terras. Je tuin of je terras wordt dan onder handen genomen door een florist. Die komt langs met bloembakken en perkplanten en je tuin of terras wordt dan helemaal opgefleurd én omgetoverd tot een bloemenzee met de mooiste perkplanten. 

Wat moet je daarvoor doen?

Gewoon élke dag luisteren naar Raf & Rani: Bart Kaëll heeft groene vingers. Elke dag kruipt hij bij Raf & Rani in de huid van een perkplant en jij moet raden over welke perkplant het gaat. 

Noteer elke dag je antwoord, want op vrijdag (2 april) moet je bij Raf & Rani de bestelling van vijf perkplanten - in de juiste volgorde - doorsturen via de Joe-app


Wil je inspiratie opdoen of kijken welke perkplanten er misschien op dat lijstje van Bart Kaëll staan, dan kun je terecht op de website groenvanbijons.be