80's top 1000

Will you be our wingman? Win een vlucht begeleid door F-16s!

Joe tgm 2

Met de 80's top 1000 op de achtergrond als soundtrack vliegen de dagen voorbij. En wie vliegen zegt, denkt uiteraard aan Tom Cruise in 'Top Gun'. 

Win een vlucht begeleid door F-16s

Superfans van Top Gun én vliegtuigen opgelet! 

Tijdens de 80's top 1000 maak je kans op een super exclusieve prijs: namelijk op onze nationale feestdag (21 juli) maak je een vlucht in een vliegtuig dat vergezeld zal worden door F-16s.

Wat je daarvoor moet doen? 

Succes!

Let op: Deelnemen aan de wedstrijd voor de begeleide vlucht kan enkel via de berichtenfunctie in onze Joe-app. Reacties onder dit artikel gelden dus niet als deelname aan de wedstrijd.

Lees het specifiek wedstrijdreglement

Ga naar de avant-première van 'Top Gun: Maverick'

Op woensdag 25 mei komt 'Top Gun: Maverick' uit, het vervolg op de originele 'Top Gun' uit 1986. Maar jij kan de film in avant-première gaan bekijken op dinsdag 24 mei in Antwerpen.

Het enige wat je daarvoor moet doen, is luisteren naar jouw 80's top 1000.

"I Feel The Need, The Need For Speed"

Deze legendarische zin van Tom Cruise zorgt ervoor dat één van de hits uit de 80's top 1000 in overdrive (speed) gaat. Wanneer je een hit hoort versnellen, stuur je de titel door via de gratis Joe-app. Daarvoor krijg je één liedje de tijd. Daarna kiest de computer een winnaar. 

Wil je je kans op ticket vergroten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Over 'Top Gun: Maverick'

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. 

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.


Lady Gaga zingt 'Hold My Hand'

Lady Gaga liet eerder al het nummer 'Hold My Hand' los op de wereld. De zangeres maakte het lied voor de soundtrack van 'Top Gun: Maverick'.

Uiteraard hoort er bij 'Hold My Hand' een officiële videoclip mét beelden uit de film.