Top 2000

Stem mee voor de Top 2000

Joe top2000

De Top 2000 komt er weer aan en jij bepaalt hoe de playlist van je leven eruit ziet!

Jan en Alexandra mochten bij Sven & Anke het officiële startschot van de stemming geven.

Jouw favorieten

Stem hieronder voor jouw favorieten. Je kan een top 3 stemmen of zelfs een uitgebreide top 20. Als je tussen onze platen jouw favorieten niet terugvindt, kan je ook nog eens suggesties doen om de keuzelijst aan te vullen.

Kiezen is moeilijk, dus neem gerust je tijd.

Leuke verhalen

Heb jij bij een of meerdere van jouw keuzeplaten een leuk, grappig, boeiend... verhaal? Laat het dan zeker weten. Doet die ene plaat je denken aan het beste jeugdkamp ooit? Of sta je weer met je eerste lief te kussen achter de kerk? Laat het ons weten!

Als je ons je telefoonnummer bezorgt, bellen we je misschien op om meer te weten te komen over dat verhaal.

Luister

Het resultaat van alle stemmen hoor je in de Top 2000, vanaf maandag 1 oktober op Joe.Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Medialaan NV, Medialaan 1 1800 Vilvoorde, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor analysedoeleinden. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden louter verwerkt voor de afhandeling van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens max. 3 maanden na afloop van de wedstrijd. U kan uw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen, en de DPO bereiken via privacy@medialaan.be. U kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.

Velden met een * zijn verplicht.

Ik stem mee voor de Top 2000

Mijn favorieten voor de Top 2000

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Selecteer je favoriete nummer