Summer all the way

Maak een gratis ritje in het Joe Muziekrad in Westende

20210724 jooemuziekrad 2021 013

Deze zomer trakteren we iedereen op een gratis ritje!

Van 24 juli tot en met 15 augustus slaan we met Joe onze muzikale tent op aan de Koning Ridderdijk in Westende. Nu ...het is geen tent, maar wél ons Joe Muziekrad

Je bent welkom voor een gratis - coronaproof - ritje in het muzikaalste en gezelligste rad van het land: het Joe Muziekrad. Met aan de ene kant een adembenemend zeezicht en aan de andere kant een ongezien uitzicht op het binnenland.

Zaterdag 24 juli openden Jan & Heidi samen met Belle Perez en burgemeester Jean-Marie Dedecker om 11.30 officieel het Joe Muziekrad.


Een rad vol muziek

Wie plaats neemt in ons Joe Muziekrad kan tijdens zijn ritje genieten van het mooiste uitzicht én de beste muziek op onze digitale zenders Joe Lage Landen, Joe Easy, Joe 60's & 70's, Joe Top 2000 of Joe 80's & 90's.

Elke weekdag tussen 19u en 20u organiseren we bovendien ook een muzikale thema-avond. Van een uur vol disco fever en liefdesnummers tot een uur met alleen maar zomerse sferen en kerstmuziek.

Bekende Vlamingen zijn 'radmeesters' van dienst

Elk weekend zal er op zaterdag en zondag een bekende Vlaming ‘radmeester’ van dienst zijn. 

Die bekende Vlaming zorgt mee voor het goede verloop aan het Joe Muziekrad, brengt ter plaatse live verslag uit op de radio.

Dit zijn de radmeesters:

Spin en win 

Op weekdagen, wanneer het Joe-rad in Westende geopend is (tussen 13u en 20u), draait de Joe-dj in de Joe-studio aan het wedstrijdrad waarbij jij als luisteraar kans maakt op talloze prijzen.

Maar... je speelt niet alleen voor jezelf! Je speelt ook voor de luisteraars die op dat ogenblik in het Joe Muziekrad op de Koning Ridderdijk van Westende zitten. Want op welke titel of songtekst het rad in de studio voor jou stopt, de luisteraars in datzelfde bakje in ons Joe Muziekrad krijgen dezelfde prijs als jij wint.

Succes!


Het Joe Muziekrad is van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus op weekdagen geopend van 13u tot 20u en in het weekend van 11u tot 22u.Rode Kruis Vlaanderen

Ga jij deze zomer naar Westende en kom je even naar het Joe Muziekrad? Fantastisch, wij zijn er ook! Wij zorgen er namelijk voor dat je je gemakkelijk en snel kan registreren als donor om bloed of plasma te komen doneren. Waarom? Tijdens de zomer staat de bloedvoorraad erg onder druk: veel van onze donoren hebben vakantie, waardoor er minder bloed en plasma gedoneerd wordt. Daarom roepen wij deze zomer op: Geef voor elkaar! 

Kom dus zeker even langs of leg je afspraken al vast in ons donorportaal.