Schatten voor altijd

Het 'Schatten voor altijd' boek van Sven & Anke is er!

Bewerkt

Onze ouders. Wij voelen dat ze ons graag zien en wij hen ook. Onvoorwaardelijke liefde. Maar hoe ouder je ouders worden, hoe meer je beseft dat de klokt tikt.  

Uit een wetenschappelijk onderzoek in opdracht van Joe blijkt dat maar liefst 3/4 van de Vlamingen vinden dat hun ouders het verdienen om eens flink in de watten gelegd te worden. 

Sven & Anke gaan actief aan de slag met deze resultaten en helpen daarom met de actie 'Schatten voor altijd' mensen die hun ouders in de bloemetjes willen zetten.

Win het ‘Schatten voor altijd’ boek

Wil jij je ouders of kinderen ook in de watten leggen? Dan hebben Sven & Anke het ideale cadeau

8 november lanceerden Sven & Anke hun nieuw boek. Het is een invulboek met de mooiste foto's en bekentenissen, mooie herinneringen die je voor altijd wil koesteren. 

Wil jij je ouders een waardevol cadeau geven? Of heb je zelf kinderen die je wil verrassen? Doe dan mee aan de wedstrijd en wie weet win jij wel zo’n invulboek boordevol mooie herinneringen!

Het boek is nu te koop voor € 29,99 in de Standaard Boekhandel, Fnac, Bol.com, Carrefour Hyper, Supra Bazar, Proxis en bij een aantal kleinere boekhandels.

Deze luisteraars verrasten hun ouders 

Joe-luisteraar Tamara verrast haar vader met Freddy De Kerpel


Drie zussen herbeleven hun jeugd samen met hun ouders


'Mammieke' Maria verrast met bezoek van Gunther Neefs


Sabina met papa Angelo naar Abbey Road

Zo leggen Sven & Anke hun eigen ouders in de watten


Ik wil een exemplaar van 'Schatten voor altijd'