Summer all the way

Draai het Joe Muziekrad en win leuke prijzen!

Joe muziekrad

Deze zomer trakteren we iedereen op een gratis ritje!

Van 24 juli tot en met 15 augustus slaan we met Joe onze muzikale tent op aan de Koning Ridderdijk in Westende. Nu ...het is geen tent, maar wél ons Joe Muziekrad

Je bent welkom voor een gratis - coronaproof - ritje in het muzikaalste en gezelligste rad van het land: het Joe Muziekrad. Met aan de ene kant een adembenemend zeezicht en aan de andere kant een ongezien uitzicht op het binnenland.

Een rad vol muziek

Wie plaats neemt in ons Joe Muziekrad kan tijdens zijn ritje genieten van het mooiste uitzicht én de beste muziek op onze digitale zenders Joe Lage Landen, Joe Easy, Joe 60's & 70's, Joe Top 2000 of Joe 80's & 90's.

Elke weekdag tussen 19u en 20u organiseren we bovendien ook een muzikale thema-avond. Van een uur vol disco fever en liefdesnummers tot een uur met alleen maar zomerse sferen en kerstmuziek.

Bekende Vlamingen zijn 'radmeesters' van dienst

Elk weekend zal er op zaterdag en zondag een bekende Vlaming ‘radmeester’ van dienst zijn. 

Die bekende Vlaming zorgt mee voor het goede verloop aan het Joe Muziekrad, brengt ter plaatse live verslag uit op de radio.

Dit zijn de radmeesters:

Spin & win

Op weekdagen, wanneer het Joe-rad in Westende geopend is (tussen 13u en 20u), draait de Joe-dj in de Joe-studio aan het prijzenrad waarbij jij als luisteraar kans maakt op talloze prijzen.

Maar... je speelt niet alleen voor jezelf! Je speelt ook voor de luisteraars die op dat ogenblik in het Joe Muziekrad op de Koning Ridderdijk van Westende zitten. Want op welke titel of songtekst het rad in de studio voor jou stopt, de luisteraars in datzelfde bakje in ons Joe Muziekrad krijgen dezelfde prijs als jij wint.

Succes!