Specifiek wedstrijdreglement 'Ga skiën met Raf & friends'

1. Organisatie

De wedstrijd ‘Ga skiën met Raf & friends’  is een organisatie van JOE fm nv waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres Medialaan 1, 1800 Vilvoorde (hierna JOE genaamd).

Dit reglement legt de deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Indien één of meer specifieke deelnemingsvoorwaarden afwijken van de algemene deelnemingsvoorwaarden, hebben die specifieke deelnemingsvoorwaarden voorrang op de algemene (http://joe.be/wedstrijdreglement).

2. Periode

De deelnemers kunnen zich vanaf 13 maart 2017 registreren (cf.punt 4). De effectieve wedstrijd start op maandag 20 maart 2017 om 06u00 en loopt tot en met vrijdag 24 maart 2017, 19u00 (specifieke spelmomenten zie punt 4).

3. De prijs

De prijs bestaat uit 10 skireizen naar Königsleiten, Oostenrijk, met vertrek op zaterdag 1 april 2017 en terugkomst op vrijdag 7 april 2017 voor telkens 4 personen. Inbegrepen zijn: vervoer met de bus, verblijf half pension, skilessen, huur van skimateriaal, skipas en kinderopvang. De reis wordt aangeboden door reisorganisatie SUNWEB. De (verkoops)voorwaarden van SUNWEB zijn van toepassing (http://wintersport.sunweb.be/documents/doc/disclaimer_Sunwebwinter_alg_verkoopsvwdn.pdf).

Alle consumpties die niet binnen het half pension-arrangement vallen, zijn ten koste van de winnaar.

Indien de winnaar minderjarig is, dient minstens 1 van de medereizigers een volwassene te zijn.

JOE maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. JOE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs.

Een prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Deze prijs kan in geen geval ingeruild, overgedragen of te koop aangeboden worden.

De prijs is ook niet overdraagbaar naar andere personen.

5. Verloop van de wedstrijd

Om deel te nemen dienen de kandidaten de skipas in te vullen op de website van JOE. Van maandag 20 maart tem vrijdag 24 maart 2017 worden dagelijks - tussen 06u00 en 19u00 - 10 namen bekend gemaakt van potentiële winnaars.

De bekendmaking van deze namen gebeurt door middel van een ski-lied waarin tijdens 2 verschillende spelmomenten, namelijk tussen 06u00 en 09u00 en tussen 16u00 en 19u00, telkens 3 namen van geldig geregistreerde kandidaten worden vermeld. Tijdens vermelde periode zullen er aldus dagelijks 2 winnaars zijn.

De kandidaat die zijn naam hoort en NA het sein van de dj als eerste belt naar de studio op 02/255 35 90 (zonaal tarief) wint de ski-reis. Op die manier worden in totaal 10 winnaars geselecteerd die elk 3 reisgenoten mogen meenemen.

Belangrijk tijdens het wedstrijdverloop is dat de persoon die inbelt effectief de persoon is die de voorgelezen naam draagt en zich op voorhand inschreef op de website door het invullen van de skipas.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke finalist het volledige reglement.

6. Algemeen

(cf. algemeen wedstrijdreglement – http://joe.be/wedstrijdreglement )