A Single Heartbeat: ontmoet de vrijgezellen

A Single Heartbeat: ontmoet de vrijgezellen

Nathalie is op koppeltocht.

Tijdens A Single Heartbeat, op Valentijndsdag, selecteerde ze zeven vrijgezellen die zich mochten voorstellen op de radio. Voor die vrijgezellen ging Nathalie, samen met Birgit Van Mol, Dina Tersago en Blind Getrouwd-koppel Stijn & Nuria op zoek naar een gepaste match.

Maar daar houdt het niet op! Nathalie heeft de smaak te pakken en helpt meer vrijgezellen aan een lief.

Stuur een bericht

Stuur hem of haar een bericht via het formulier onderaan deze pagina, stuur Nathalie een bericht via de gratis Joe-app of sms naar 6622 (begin je bericht met de naam van de vrijgezel voor wie je bericht is).

De vrijgezellen

Michel, 35 jaar uit Affligem

Michel is meestergast in een drankencentrale.

Zijn hobby's? Volleybal, golf, motorrijden, yoga, eten met vrienden, genieten,...

Hij is sportief en komt met 1 broer en 4 zussen uit een groot gezin. Volgens 1 van die zussen heeft hij gevoel voor humor.

Hij noemt zichzelf een beetje verlegen, maar probeert daaraan te werken.

Zijn droomvrouw is liefst slank. Blond mag altijd :-). Hij kijkt ernaar uit om zijn leven te delen met een partner.

Mieke, 35 jaar uit Borgloon

Mieke werkt als administratief bediende en houdt zich daarbuiten graag bezig met muziek spelen in de harmonie, lezen, muziek beluisteren, filmpje, uitstappen... En ze is terug student!

Ze omschrijft zichzelf als een rustige babbelaar, die ook graag luistert. Ze is gevoelig, open, eerlijk en bij momenten ook zot en impulsief.

Ze is dol op motorritjes, maar heeft het rijbewijs er nog niet voor, dus voorlopig kan ze misschien bij jou achterop? Zeker als je een leuke, oprechte en positieve man bent, die graag met Mieke op uitstap wilt.

En als je vraagt naar haar grote droom?: op reis gaan naar Ierland en werken met kinderen die door het leven wat kwetsbaarder zijn.

Marleen, 54 jaar uit Eine

Marleen werkt als hulpkok.

Haar hobby's? Paarden, voetbal, tennis, cinema, concert en reizen. Ze is heel zelfstandig, een vlotte prater, maar ook gevoelig.

Als Joe heel af en toe niet opstaat, luistert ze graag naar franse muziek en Tina Turner.

Marleen leeft samen met haar studerende zoon van 22.

Ze mist een soulmate, een man met wie ze op stap kan, iemand die graag met haar de dingen doet die ze nu vaak alleen moet doen.

Alles begint met vriendschap. En wie weet waar er meer van kan komen...

Trouwens: mochten Kris Peeters, Dany Verstraeten of Alain Remue meeluisteren: deze heren komen heel dicht in de buurt van het type man waar Marleen op valt.

Raf, 26 jaar uit Alken

Deze 26-jarige koerier uit Limburg houdt van sporten, koken en soms gamen.Eerst is hij stil, eens hij loskomt, krijg je hem niet meer stil :-).

Hij zoekt een lieve, vriendelijke jongedame. Voor de rest heeft hij niet al te veel eisen, Raf is gemakkelijk.

Deze maand gaat hij alleen wonen. Misschien niet voor lang?

Jens, 23 jaar uit Merchtem

Deze jonge ICT Consultant houdt van gamen, ontspannen en series en films kijken. Maar ook een gezelschapspel, kaarten of heel af en toe weggaan, vindt hij fijn.

Hij is vriendelijk, rustig en hulpvaardig. Hij is niet doel op het uitgaansleven, vindt het thuis fijner, en zou daar graag met een fijne vrouw, van ongeveer dezelfde leeftijd, een goed gesprek voeren.

Christine, 50 jaar uit Hallaar

Christine maakt graag plezier, met haar huisdiertjes rond haar. Lekker zot doen met de 2 poezen en 40 kanaries. Ze geniet van de gewone dingen, zoals de natuur, eten, en het leven met de nodige humor kleuren!

Ze is heel spontaan en vlot en staat graag in de belangstelling, zonder anderen daarbij weg te cijferen. Ze heeft ook een heel gevarieerde vriendenkring, omdat ze vindt dat iedereen iets unieks heeft.

Ze is heel optimistisch en rap content. Ook over de man die ze zoekt? Hij hoeft in elk geval geen klusjes komen doen, want handig is ze zelf ook.

Wel zoekt ze een vijftiger met de nodige dosis humor en enthousiasme, die haar recht in de ogen kan kijken. Want eerlijkheid komt bij haar op de eerste plaats. Ze wil graag met 2 lekker actief zijn en samen regelmatig eens naar zee. Hij is ook graag een dierenvriend en hopelijk ook vriend van haar 16-jarige tiener!

Wim, 37 jaar uit Wezemaal

Wim is safety technician in een logistiek bedrijf, begaan met de veiligheid op de werkvloer. Hij houdt van een beetje lopen, wandelen, fietsen en zaalvoetbal. Deze ietwat introverte, sportieve, goedlachse familieman zoekt een liefdevolle vrouw om samen het pad te bewandelen. Kinderen of kinderwens geen bezwaar. Zelf heeft hij ze (nog) niet.

Zijn droomvrouw is betrouwbaar, lief, eerlijk en vriendelijk, en staat op eigen benen. Liefst rond zijn leeftijd.

Wim is helemaal klaar voor een nieuwe start... met jou?

Joke, 43 jaar uit Oostrozebeke

Joke is financieel- & ICT-verantwoordelijke in een KMO. Met haar 1m75 (zonder hakjes) weet ze goed wat ze wil, en vooral wat ze nièt wil.

Ze is in de eerste plaats mama van 2 tienerjongens. En voor de rest geniet ze van het leven, van basket, van wandelen aan zee, een terrasje of resto doen, wellness, een citytrip, of zelf kleren maken! Ze drinkt zelden, is eerlijk en respectvol.

Joke zoekt een lieve, eerlijke en betrouwbare knuffelbeer, die nog weet wat respect en goede waarden zijn. Graag een man die iets groter is, en niet-roker. Iemand waarmee ze een diepgaand gesprek kan voeren, en evenzeer mee kan lachen. Graag een positief iemand bij wie ze zichzelf kan en mag zijn...

Marijke, 45 jaar uit Opwijk

Marijke beschrijft zichzelf: Ik ben een tettermie die het graag uitlegt. Maar ik luister ook graag en veel. Ik houd ervan om vooral anderen een plezier te doen. Ik ben niet van de grootste. Ik heb een dochter van 17.

Ik zoek een man die sociaal en grappig is. Iemand die zich niet anders voordoet dan hij is. Iemand waarmee je kan lachen maar met wie je ook serieuze gesprekken kan voeren. Vriendschap staat voorop. Ik wil vooruit in het leven en het zou fijn zijn om dit samen met iemand te doen die eerlijk en respectvol met mij samen verder wil.

Matthias, 26 jaar uit Houthulst

Matthias is een marketeer die houdt van oldtimers, stijldansen en gezelligheid.

Hij omschrijft zichzelf als vriendelijk, eerlijk, hondstrouw, spontaan, romantisch en gevoelig.

Hij zoekt een vrouw met waardes, normen en principes, die romantisch is aangelegd en eerlijk is. Hij is vooral geïnteresseerd in dames die iets ouder zijn dan hij zelf, tot 6 à 7 jaar ouder en kinderen geen bezwaar.

Elly, 50 jaar uit Zoersel

Elly rijdt met een 40-tonner rond in de wegenbouw en is een zotte doos en bezige bij.

’s Morgens voor dag en dauw het bed uit om haar 3 paarden en 2 poezen te verzorgen, na een vrij lange werkdag doet ze ’s avonds nog eens hetzelfde.

Ze houdt dan ook van recreatief paardrijden, trektochten, wandelen, genieten van de natuur, een etentje, gezellig samenzijn. Ze staat altijd klaar voor een ander en vergeet daardoor wel eens zichzelf.

Nu, na 6 jaar gescheiden te zijn, is de tijd rijp om niet langer in een leeg huis aan te komen. Ze hoopt in een warme man een zielsgenoot te vinden. Iemand die haar en zichzelf respecteert. Hij houdt van gezelligheid en affectie. Een teddybeer die weet wat hij wil en haar in toom kan houden. Ze hunkert naar een geborgen, warm, liefdevol nest.

Nick, 53 jaar uit Tienen

Deze kraanmachinist houdt van duiken in de wereldzeeën (verre bestemmingen dus) en salsa dansen, maar dit niet gelijktijdig.

Hij is een beetje verlegen, maar eens het ijs gebroken is, komt de vlotte gast boven. Van 1m78 en kaal geschoren trouwens.

Humor en zijn hemelsblauwe ogen zijn zijn handelsmerk. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Hij houdt van spanning en sport. Is hondstrouw en eerlijk.

Welke vlotte, lieve, eerlijke dame tussen 40 en 47 jaar, die openstaat voor avontuur en een beetje uitdaging, wil met hem sportief erin vliegen? Liefst kinderloos en een niet-roker is ook een pluspunt. 

Een lach en een traan zijn zoveel intenser met twee... De perfecte eenheid bestaat uit twee.

Nancy, 47 jaar uit Herent

Nancy is bediende customer service.

Ze wandelt graag (ook tijdens wandelvakanties) en is bestuurslid bij een wandelclub. Ze houdt van haar hond Yussie. Doet ook aan aerobics, squash en gaat af en toe zwemmen.

Ze omschijft zichzelf als een rustig, betrouwbaar persoon en vindt eerijkheid heel belangrijk. Ze is geen uitgaanstype maar houdt wel van een lekker en gezellig restaurantje. Nancy is eerder een natuur- dan een stadsmens.

Nancy woont al een paar jaar alleen en zoekt een man om het samen gezellig te maken. Hij is liefst rustig maar actief en heeft gevoel voor humor. Héél groot hoeft hij niet te zijn. Iets jonger mag, of zelf ook 47. Ze valt niet op mannen met baarden. Benieuwd naar haar match...

Tuur, 33 jaar uit Sleidinge

Tuur werkt als technieker luchtmetingen.

Hij is sportief en heeft gevoel voor humor. Hij fietst, loopt, wandelt, reist en quizt graag, houdt van tuinieren, trektochten en kamperen en vindt het fijn om zijn poetsvrouw te entertainen.

Kortom: een sportief, leutig mannetje, hunkerend naar een beetje liefde, bij een vrouw die hij graag zijn maatje zou zien worden.

Lynn, 53 jaar uit Boortmeerbeek

Lynn is chauffeur voor een labo en ziet haar job als haar hobby. Gaat graag uit eten, of iets gaan drinken, strandwandeling, reizen, uitstapjes.

Ze houdt van een goeie leuke babbel. Is jong van hart en geest, heel sociaal en altijd in voor een grapje.

Lynn is 1m66 en slank gebouwd en heeft kort grijs-wordende haar en blauwe ogen.

Ze is op zoek naar een leuke, vrolijke vrouw, ook graag jong van hart en geest. Liefst een niet-roker, van het eerder slanke type, met dezelfde interesses in het leven. Graag iets jonger dan 50.

Stuur een bericht

Deel deze pagina: