A Single Heartbeat: ontmoet de vrijgezellen

A Single Heartbeat: ontmoet de vrijgezellen

Het is Valentijn! Maar niet iedereen heeft iemand om die speciale dag mee te vieren.

Na de Openingsdans Top 100 met Sven & Anke neemt Nathalie met Dina Birgit en Stijn & Nuria de knoppen over. 

Samen helpen ze in A Single Heartbeat van 18u tot middernacht 7 vrijgezellen bij hun zoektocht naar die ene speciale M/V om zijn of haar liefde mee te delen.

Stuur een bericht

Stuur hem of haar een bericht via het formulier onderaan deze pagina, stuur Nathalie een bericht via de gratis Joe-app of sms naar 6622 (begin je bericht met de naam van de vrijgezel voor wie je bericht is).

De vrijgezellen

Marijke, 45 jaar uit Opwijk

Marijke beschrijft zichzelf: Ik ben een tettermie die het graag uitlegt. Maar ik luister ook graag en veel. Ik houd ervan om vooral anderen een plezier te doen. Ik ben niet van de grootste. Ik heb een dochter van 17.

Ik zoek een man die sociaal en grappig is. Iemand die zich niet anders voordoet dan hij is. Iemand waarmee je kan lachen maar met wie je ook serieuze gesprekken kan voeren. Vriendschap staat voorop. Ik wil vooruit in het leven en het zou fijn zijn om dit samen met iemand te doen die eerlijk en respectvol met mij samen verder wil.

Matthias, 26 jaar uit Houthulst

Matthias is een marketeer die houdt van oldtimers, stijldansen en gezelligheid.

Hij omschrijft zichzelf als vriendelijk, eerlijk, hondstrouw, spontaan, romantisch en gevoelig.

Hij zoekt een vrouw met waardes, normen en principes, die romantisch is aangelegd en eerlijk is. Hij is vooral geïnteresseerd in dames die iets ouder zijn dan hij zelf, tot 6 à 7 jaar ouder en kinderen geen bezwaar.

Elly, 50 jaar uit Zoersel

Elly rijdt met een 40-tonner rond in de wegenbouw en is een zotte doos en bezige bij.

’s Morgens voor dag en dauw het bed uit om haar 3 paarden en 2 poezen te verzorgen, na een vrij lange werkdag doet ze ’s avonds nog eens hetzelfde.

Ze houdt dan ook van recreatief paardrijden, trektochten, wandelen, genieten van de natuur, een etentje, gezellig samenzijn. Ze staat altijd klaar voor een ander en vergeet daardoor wel eens zichzelf.

Nu, na 6 jaar gescheiden te zijn, is de tijd rijp om niet langer in een leeg huis aan te komen. Ze hoopt in een warme man een zielsgenoot te vinden. Iemand die haar en zichzelf respecteert. Hij houdt van gezelligheid en affectie. Een teddybeer die weet wat hij wil en haar in toom kan houden. Ze hunkert naar een geborgen, warm, liefdevol nest.

Nick, 53 jaar uit Tienen

Deze kraanmachinist houdt van duiken in de wereldzeeën (verre bestemmingen dus) en salsa dansen, maar dit niet gelijktijdig.

Hij is een beetje verlegen, maar eens het ijs gebroken is, komt de vlotte gast boven. Van 1m78 en kaal geschoren trouwens.

Humor en zijn hemelsblauwe ogen zijn zijn handelsmerk. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Hij houdt van spanning en sport. Is hondstrouw en eerlijk.

Welke vlotte, lieve, eerlijke dame tussen 40 en 47 jaar, die openstaat voor avontuur en een beetje uitdaging, wil met hem sportief erin vliegen? Liefst kinderloos en een niet-roker is ook een pluspunt. En bij voorkeur uit Brabant of Limburg.

Een lach en een traan zijn zoveel intenser met twee... De perfecte eenheid bestaat uit twee.

Nancy, 47 jaar uit Herent

Nancy is bediende customer service.

Ze wandelt graag (ook tijdens wandelvakanties) en is bestuurslid bij een wandelclub. Ze houdt van haar hond Yussie. Doet ook aan aerobics, squash en gaat af en toe zwemmen.

Ze omschijft zichzelf als een rustig, betrouwbaar persoon en vindt eerijkheid heel belangrijk. Ze is geen uitgaanstype maar houdt wel van een lekker en gezellig restaurantje. Nancy is eerder een natuur- dan een stadsmens.

Nancy woont al een paar jaar alleen en zoekt een man om het samen gezellig te maken. Hij is liefst rustig maar actief en heeft gevoel voor humor. Héél groot hoeft hij niet te zijn. Iets jonger mag, of zelf ook 47. Ze valt niet op mannen met baarden. Benieuwd naar haar match...

Tuur, 33 jaar uit Sleidinge

Tuur werkt als technieker luchtmetingen.

Hij is sportief en heeft gevoel voor humor. Hij fietst, loopt, wandelt, reist en quizt graag, houdt van tuinieren, trektochten en kamperen en vindt het fijn om zijn poetsvrouw te entertainen.

Kortom: een sportief, leutig mannetje, hunkerend naar een beetje liefde, bij een vrouw die hij graag zijn maatje zou zien worden.

Lynn, 53 jaar uit Boortmeerbeek

Lynn is chauffeur voor een labo en ziet haar job als haar hobby. Gaat graag uit eten, of iets gaan drinken, strandwandeling, reizen, uitstapjes.

Ze houdt van een goeie leuke babbel. Is jong van hart en geest, heel sociaal en altijd in voor een grapje.

Lynn is 1m66 en slank gebouwd en heeft kort grijs-wordende haar en blauwe ogen.

Ze is op zoek naar een leuke, vrolijke vrouw, ook graag jong van hart en geest. Liefst een niet-roker, van het eerder slanke type, met dezelfde interesses in het leven. Graag iets jonger dan 50.

Stuur een bericht

Deel deze pagina: