A Single Heartbeat: ontmoet de vrijgezellen

A Single Heartbeat: ontmoet de vrijgezellen

Nathalie is op koppeltocht.

Tijdens A Single Heartbeat, op Valentijndsdag, selecteerde ze zeven vrijgezellen die zich mochten voorstellen op de radio. Voor die vrijgezellen ging Nathalie, samen met Birgit Van Mol, Dina Tersago en Blind Getrouwd-koppel Stijn & Nuria op zoek naar een gepaste match.

Maar daar houdt het niet op! Nathalie heeft de smaak te pakken en helpt meer vrijgezellen aan een lief.

Stuur een bericht

Stuur hem of haar een bericht via het formulier onderaan deze pagina, stuur Nathalie een bericht via de gratis Joe-app of sms naar 6622 (begin je bericht met de naam van de vrijgezel voor wie je bericht is).

De vrijgezellen

Tom, 29 jaar uit Assenede

Als job is Tom afdelingsverantwoordelijke in een Colruytwinkel. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met films en series, chillen, citytrips, natuur, wandelingen in de Ardennen, in de Moezelstreek, Zwitserland... Hij kookt graag en houdt ook van wellness, sauna, zwemmen.

Tom is het alleen-zijn een beetje beu en zoekt een leuke vriend om samen van het leven te genieten. Deze romanticus heeft gevoel voor humor en is soms een beetje verlegen, al staat hij altijd open voor nieuwe ervaringen.

Hij zoekt een mannelijke kerel van ongeveer zijn leeftijd. Iemand die iets interessants te vertellen heeft. Die graag praat maar ook luistert. Iemand die lichamelijk contact ook belangrijk vindt en zich niet schaamt om homo te zijn, maar er ook niet mee te koop loopt. Wie weet luistert zijn droomprins wel naar JOE...

Els, 32 jaar uit Geel

Deze verpleegkundige, die vooral ’s nachts aan ’t werk is, geniet ten volle van het leven. Als ze niet werkt, is ze op trot met de auto of fiets. Of ze gaat wandelen of aan yoga doen. Verder houdt ze van de zee, waar ze dan ook vaak te vinden is, al dan niet met een goed boek. En uiteraard houdt ze ook van muziek, en van film.

Ze omschrijft zichzelf als zorgzaam, spontaan en zelfstandig, maar ook koppig en af en toe een chaoot.

Ze zoekt een man bij wie ze rust kan vinden, die luistert naar haar verhalen en graag spontaan er mee op uit wil trekken. Graag iemand die nog een kinderwens heeft. En: geduld, met haar :-). Ze is namelijk soms een zacht gekookt ei met harde schaal.

Anita, 57 jaar uit Landegem

Anita werkt als bediende en vult haar dagen voor de rest met genieten van een etentje, een wandeling aan zee, film, optredens, samen koken. Kortom: alles wat leuk is!

Een goeie vriendin omschrijft haar als een vrijgevochten zelfstandige vrouw, die steeds klaarstaat met goeie raad en daad. Ze heeft een hart van goud en helpt waar ze kan. Ze is modieus en houdt van een mopje en lachen.

Anita voegt er ook nog aan toe dat ze in een rolstoel zit, maar liefde overwint alles. En die liefde zoekt ze het liefst bij een man tussen de 45 en 55 jaar, die dus niet wordt afgeschrikt door die rolstoel, maar haar als persoon wil leren kennen. Ze wil graag de liefde terugvinden...

An, 34 jaar uit Temse

An is zelfstandig verpleegkundige. Ze omschrijft zichzelf als een zelfstandige vrouw, die geniet van het leven, trouw en eerlijk is, romantisch en met gevoel voor humor.

Ze leeft gezellig samen met haar 12-jarige dochter en hun hond.

Ze is op zoek naar de vrouw van haar leven, liefst wat vrouwelijk maar een stoer kantje mag ze ook wel hebben. Liefst woont ze niet al te veraf en vindt ze het ook niet erg dat de werkuren van An niet elke week dezelfde zijn.

Leslie, 32 jaar uit Kortrijk

Leslie werkt als huishoudhulp en gaat daarnaast graag naar de film, uit eten en zingt graag! Ze omschrijft zichzelf als recht voor de raap, met een klein hartje van puur goud. Ze zoekt een goedlachse lieve, serieuze man voor een vaste relatie.

Nele, 40 jaar uit Beselare/Zonnebeke

Nele zoekt een job èn een man. Laten we 't nu vooral over dat laatste hebben! Ze zoekt een lieve, slanke, eerlijke, sociale man. Kinderen zijn geen probleem. Hij is liefst tussen 38 en 47 jaar en komt uit de regio West- of Oost-Vlaanderen. Zelf gaat ze graag wandelen, af en toe op stap, filmpje kijken, radio luisteren.

Hermi, 41 jaar uit Hasselt

Hermi vult haar dagen met lezen, fietsen, zwemmen, borduren, Netflix kijken en is vrijwilliger bij GRIP.

Ze is goedlachs, recht voor de raap en heeft autisme. Een onzichtbare handicap, maar wel een deel van haar.

Ze is op zoek naar een vrouw, tussen de 40 en 55 jaar, liefst ook met de nodige humor, die de dingen en de mensen neemt zoals ze zijn.

Chantal, 45 jaar uit Bornem

Chantal is een bezige bij. Ze werkt als administratief bediende in een familiezaal en daarnaast als schoonheidsspecialiste.

Ze is ook bijzonder geïnteresseerd in alternatieve psychologie, massagetechnieken, salsa dansen, verbouwen, gezellige etentjes, lange wandelingen en reizen. Ze staat positief en met humor in het leven en geniet van de kleine dingen. Die wil ze graag delen met een leuke man die met een vrouw kan leven die zowel in een werkbroek als in stijl rondloopt.

Geef elkaar de vrijheid en laat de magie maar zijn werk doen.

Tim, 31 jaar uit Mechelen

Tim zit qua werk in de transportwereld en daarnaast kan je hem vinden bij zijn vrienden en familie of al voetballend of kokend.

Hij noemt zichzelf een vrij rustig persoon, die houdt van lekker koken en op zijn tijd de bloemetjes eens buiten zetten. Dat wil hij graag doen met een toffe vrouw, met wie hij ook een goed gesprek kan hebben en die het ook fijn vindt om eens gewoon gezellig thuis te zijn. Samen.

Kristof, 28 jaar uit Herne

Kristof omschrijft zichzelf als een rustig persoon, die houdt van een uitdaging, gezellig gaan eten en lopen.

Hij is vrolijk en soms ook koppig. Hij is sportief, je treft hem vaak lopend, voetballend of fietsend aan.

Zijn droomvrouw is dan ook liefst sportief, spontaan, energiek en lief. En ze ziet het zitten om met hem een vaste relatie aan te gaan!

Luc, 32 jaar uit Vurste

Luc is zoekende, naar een job, naar een vaste relatie... En een bezige bij is hij wel: lezen, schrijven, beeldhouwen, gitaar leren spelen, uitwaaien aan zee, cinema, koken...

Hij is vlot, weet wat hij wil in het leven. Steeds genietend van de kleine dingen in het leven en de rust van de natuur, fladdert hij door zijn dagen.

Hij is op zoek naar een vlotte jonge vrouw, die ook weet wat ze wil en vooruit wil in het leven. Graag met de nodige dosis romantiek. Iemand met het hart op de juiste plaats, die ook belang hecht aan familie en een gezin. Liefst tussen de 20 en 35 jaar oud.

Vicky, 33 jaar uit Overpelt

Vicky is begeleidster buitenschoolse kinderopvang en huishoudhulp. Je kan haar vaak vinden in de fitness, of al wandelend, filmpje kijken, lekker wat gaan drinken/eten, gewoon leuke dingen doen met leuke mensen.

Ze heeft bruine haren, bruine ogen en een normale lichaamsbouw. Vicky probeert zo sportief mogelijk te zijn en door 3x per week naar de fitness te gaan en af en toe te lopen of te zwemmen. Ook kan Vicky genieten van een wandelingetje in de natuur op een mooie zonnige dag en te genieten van de kleine dingen in het leven. Vicky gaat graag een glaasje drinken of een filmpje kijken en houdt van een goed boek en een leuke babbel.

Ze is op zoek naar een zachtaardig en betrouwbaar persoon, iemand waarmee ze een goed gesprek kan hebben en genieten van gewoon lekker samen leuke dingen doen. Iemand die graag geniet van het leven en dit ook veel leuker vind met 2 dan alleen. Vicky is een echt familiemens en zoekt dat ook in haar partner.

Ben jij de ware voor Vicky?

Chris, 42 jaar uit Brussel

Deze 'accounting project management officer' houdt van joggen, dansen, zeilen en tuinieren.

Hij noemt zichzelf een stijlvolle gentleman die positief en optimistisch door het leven gaat. En ook attent, open, sociaal, romantisch en met de nodige charmes en humor.

Zijn droomvrouw weet wat ze wil en gaat ook optimistisch door het leven. Ze staat open voor een langdurige relatie en wil zelfs ooit een gezin met hem stichten.

Een stijlvolle gentleman wenst zijn droomvrouw te ontmoeten...

Lieve, 56 jaar uit Roeselare

Lieve is coördinator van consultatiebureau's bij de vzw Kind en Preventie.

Ze is heel sportief: volleybal (als speler, trainer en scheidsrechter, en ook tijdens de zomer op het strand), badminton, wandelen, bergvakanties... Ze is dus actief.

Maar ook zelfverzekerd en blijgezind. Lieve neemt graag initiatief en organiseert graag. Ze is graag in gezelschap en daar mag een goed wijntje of biertje bij.

Na jaren als vrijgezel, zoekt ze een soulmate om samen nog iets van het leven te maken, gezellig samen.

Ze heeft ook een zoon van 24, die later dit jaar gaat samenwonen met zijn vriendin.

Alexandra, 32 jaar uit Mortsel

Deze payroll expert gaat vaak naar de fitness, maar gaat even graag iets drinken met vrienden, of naar de film, of naar een danscafé.

Alexandra komt uit Limburg, maar woont in Antwerpen (Mortsel). Is sociaal en vindt haar familie heel belangrijk. Ze kookt graag, zorgt ook graag.

Welke man die het serieus meent en die liefst wat groter is dan deze 1m76, wil Alexandra beter leren kennen? Graag iemand die carrière belangrijk vindt, maar ook graag gewoon samen is. Iemand die haar kan temperen en die zich graag laat verzorgen...

Lindsy, 27 jaar uit Hasselt

Deze kok uit Hasselt houdt ervan om af en toe op stap of naar de film te gaan, of een koffieke te gaan drinken.

Ze is alleenstaande mama en staat na 6 jaar single zijn weer open voor de liefde. Ze vindt trouw en eerlijkheid heel belangrijk en omschrijft zichzelf als een zorgzaam type, waar wel wat pit inzit.

Ze is op zoek naar een man die open, eerlijk en trouw is, en die haar dochter aanvaardt, en zo haar gezinnetje weer compleet maakt.

Michel, 35 jaar uit Affligem

Michel is meestergast in een drankencentrale.

Zijn hobby's? Volleybal, golf, motorrijden, yoga, eten met vrienden, genieten,...

Hij is sportief en komt met 1 broer en 4 zussen uit een groot gezin. Volgens 1 van die zussen heeft hij gevoel voor humor.

Hij noemt zichzelf een beetje verlegen, maar probeert daaraan te werken.

Zijn droomvrouw is liefst slank. Blond mag altijd :-). Hij kijkt ernaar uit om zijn leven te delen met een partner.

Marleen, 54 jaar uit Eine

Marleen werkt als hulpkok.

Haar hobby's? Paarden, voetbal, tennis, cinema, concert en reizen. Ze is heel zelfstandig, een vlotte prater, maar ook gevoelig.

Als Joe heel af en toe niet opstaat, luistert ze graag naar franse muziek en Tina Turner.

Marleen leeft samen met haar studerende zoon van 22.

Ze mist een soulmate, een man met wie ze op stap kan, iemand die graag met haar de dingen doet die ze nu vaak alleen moet doen.

Alles begint met vriendschap. En wie weet waar er meer van kan komen...

Trouwens: mochten Kris Peeters, Dany Verstraeten of Alain Remue meeluisteren: deze heren komen heel dicht in de buurt van het type man waar Marleen op valt.

Raf, 26 jaar uit Alken

Deze 26-jarige koerier uit Limburg houdt van sporten, koken en soms gamen.Eerst is hij stil, eens hij loskomt, krijg je hem niet meer stil :-).

Hij zoekt een lieve, vriendelijke jongedame. Voor de rest heeft hij niet al te veel eisen, Raf is gemakkelijk.

Deze maand gaat hij alleen wonen. Misschien niet voor lang?

Jens, 23 jaar uit Merchtem

Deze jonge ICT Consultant houdt van gamen, ontspannen en series en films kijken. Maar ook een gezelschapspel, kaarten of heel af en toe weggaan, vindt hij fijn.

Hij is vriendelijk, rustig en hulpvaardig. Hij is niet doel op het uitgaansleven, vindt het thuis fijner, en zou daar graag met een fijne vrouw, van ongeveer dezelfde leeftijd, een goed gesprek voeren.

Christine, 50 jaar uit Hallaar

Christine maakt graag plezier, met haar huisdiertjes rond haar. Lekker zot doen met de 2 poezen en 40 kanaries. Ze geniet van de gewone dingen, zoals de natuur, eten, en het leven met de nodige humor kleuren!

Ze is heel spontaan en vlot en staat graag in de belangstelling, zonder anderen daarbij weg te cijferen. Ze heeft ook een heel gevarieerde vriendenkring, omdat ze vindt dat iedereen iets unieks heeft.

Ze is heel optimistisch en rap content. Ook over de man die ze zoekt? Hij hoeft in elk geval geen klusjes komen doen, want handig is ze zelf ook.

Wel zoekt ze een vijftiger met de nodige dosis humor en enthousiasme, die haar recht in de ogen kan kijken. Want eerlijkheid komt bij haar op de eerste plaats. Ze wil graag met 2 lekker actief zijn en samen regelmatig eens naar zee. Hij is ook graag een dierenvriend en hopelijk ook vriend van haar 16-jarige tiener!

Wim, 37 jaar uit Wezemaal

Wim is safety technician in een logistiek bedrijf, begaan met de veiligheid op de werkvloer. Hij houdt van een beetje lopen, wandelen, fietsen en zaalvoetbal. Deze ietwat introverte, sportieve, goedlachse familieman zoekt een liefdevolle vrouw om samen het pad te bewandelen. Kinderen of kinderwens geen bezwaar. Zelf heeft hij ze (nog) niet.

Zijn droomvrouw is betrouwbaar, lief, eerlijk en vriendelijk, en staat op eigen benen. Liefst rond zijn leeftijd.

Wim is helemaal klaar voor een nieuwe start... met jou?

Marijke, 45 jaar uit Opwijk

Marijke beschrijft zichzelf: Ik ben een tettermie die het graag uitlegt. Maar ik luister ook graag en veel. Ik houd ervan om vooral anderen een plezier te doen. Ik ben niet van de grootste. Ik heb een dochter van 17.

Ik zoek een man die sociaal en grappig is. Iemand die zich niet anders voordoet dan hij is. Iemand waarmee je kan lachen maar met wie je ook serieuze gesprekken kan voeren. Vriendschap staat voorop. Ik wil vooruit in het leven en het zou fijn zijn om dit samen met iemand te doen die eerlijk en respectvol met mij samen verder wil.

Matthias, 26 jaar uit Houthulst

Matthias is een marketeer die houdt van oldtimers, stijldansen en gezelligheid.

Hij omschrijft zichzelf als vriendelijk, eerlijk, hondstrouw, spontaan, romantisch en gevoelig.

Hij zoekt een vrouw met waardes, normen en principes, die romantisch is aangelegd en eerlijk is. Hij is vooral geïnteresseerd in dames die iets ouder zijn dan hij zelf, tot 6 à 7 jaar ouder en kinderen geen bezwaar.

Elly, 50 jaar uit Zoersel

Elly rijdt met een 40-tonner rond in de wegenbouw en is een zotte doos en bezige bij.

’s Morgens voor dag en dauw het bed uit om haar 3 paarden en 2 poezen te verzorgen, na een vrij lange werkdag doet ze ’s avonds nog eens hetzelfde.

Ze houdt dan ook van recreatief paardrijden, trektochten, wandelen, genieten van de natuur, een etentje, gezellig samenzijn. Ze staat altijd klaar voor een ander en vergeet daardoor wel eens zichzelf.

Nu, na 6 jaar gescheiden te zijn, is de tijd rijp om niet langer in een leeg huis aan te komen. Ze hoopt in een warme man een zielsgenoot te vinden. Iemand die haar en zichzelf respecteert. Hij houdt van gezelligheid en affectie. Een teddybeer die weet wat hij wil en haar in toom kan houden. Ze hunkert naar een geborgen, warm, liefdevol nest.

Nick, 53 jaar uit Tienen

Deze kraanmachinist houdt van duiken in de wereldzeeën (verre bestemmingen dus) en salsa dansen, maar dit niet gelijktijdig.

Hij is een beetje verlegen, maar eens het ijs gebroken is, komt de vlotte gast boven. Van 1m78 en kaal geschoren trouwens.

Humor en zijn hemelsblauwe ogen zijn zijn handelsmerk. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Hij houdt van spanning en sport. Is hondstrouw en eerlijk.

Welke vlotte, lieve, eerlijke dame tussen 40 en 47 jaar, die openstaat voor avontuur en een beetje uitdaging, wil met hem sportief erin vliegen? Liefst kinderloos en een niet-roker is ook een pluspunt. 

Een lach en een traan zijn zoveel intenser met twee... De perfecte eenheid bestaat uit twee.

Nancy, 47 jaar uit Herent

Nancy is bediende customer service.

Ze wandelt graag (ook tijdens wandelvakanties) en is bestuurslid bij een wandelclub. Ze houdt van haar hond Yussie. Doet ook aan aerobics, squash en gaat af en toe zwemmen.

Ze omschijft zichzelf als een rustig, betrouwbaar persoon en vindt eerijkheid heel belangrijk. Ze is geen uitgaanstype maar houdt wel van een lekker en gezellig restaurantje. Nancy is eerder een natuur- dan een stadsmens.

Nancy woont al een paar jaar alleen en zoekt een man om het samen gezellig te maken. Hij is liefst rustig maar actief en heeft gevoel voor humor. Héél groot hoeft hij niet te zijn. Iets jonger mag, of zelf ook 47. Ze valt niet op mannen met baarden. Benieuwd naar haar match...

Tuur, 33 jaar uit Sleidinge

Tuur werkt als technieker luchtmetingen.

Hij is sportief en heeft gevoel voor humor. Hij fietst, loopt, wandelt, reist en quizt graag, houdt van tuinieren, trektochten en kamperen en vindt het fijn om zijn poetsvrouw te entertainen.

Kortom: een sportief, leutig mannetje, hunkerend naar een beetje liefde, bij een vrouw die hij graag zijn maatje zou zien worden.

Lynn, 53 jaar uit Boortmeerbeek

Lynn is chauffeur voor een labo en ziet haar job als haar hobby. Gaat graag uit eten, of iets gaan drinken, strandwandeling, reizen, uitstapjes.

Ze houdt van een goeie leuke babbel. Is jong van hart en geest, heel sociaal en altijd in voor een grapje.

Lynn is 1m66 en slank gebouwd en heeft kort grijs-wordende haar en blauwe ogen.

Ze is op zoek naar een leuke, vrolijke vrouw, ook graag jong van hart en geest. Liefst een niet-roker, van het eerder slanke type, met dezelfde interesses in het leven. Graag iets jonger dan 50.

Luc, 49 jaar uit Dendermonde

Luc is productieverantwoordelijke in een kunststofverwerkend bedrijf en hij heeft ook een fijn bijberoep: tastings organiseren (whiskey, gin, rum, vermouth ...).

Hij probeert daarnaast wat gitaar te spelen, wat met de moto rond te rijden en maakt zelf wijn en schuimwijn van eigen druiven.

Hij is een levensgenieter en zoekt een vrouw die dat samen met hem wil doen. Iemand bij wie hij zichzelf kan zijn en samen op ontdekking. Want het leven is te kort om ongelukkig te zijn, het is belangrijk om van elke dag het beste te maken.

Stuur een bericht

Deel deze pagina: