Raf & Rani Reizigers: tips & tricks voor de leukste bestemmingen!

Raf & Rani Reizigers: tips & tricks voor de leukste bestemmingen!

Elke dinsdag nodigen Raf & Rani Yuri en Dries uit om hen tips te geven voor op reis. Wat zijn fijne bestemmingen? En wat doe je best niet in een bepaalde stad of streek?
De Raf & Rani Reizigers wijzen de weg!

Raf & Rani Reizigers: Rome
Wie tijdens een citytrip graag op zoek gaat naar cultuur, hoef in Rome niet ver te zoeken. De Raf & Rani Reizigers waren er vier dagen en ontdekten de stad uitsluitend op basis van tips van locals. 

Raf & Rani Reizigers: Roadtrips!
Deze keer geen bestemming, maar een reiswijze: laat je warm maken voor de roadtrip! 

Raf & Rani Reizigers: Oostende
Oostende, de koningin der Badsteden, kreeg hoog bezoek! Niet alleen de Raf & Rani Reizigers waren daar, maar ook talloze filmliefhebbers voor de tiende editie van het Filmfestival! 

Raf & Rani Reizigers: Málaga
Málaga, de levendige en temperamentvolle geboortestad van Picasso, ligt 320 dagen per jaar onder een knalblauwe hemel te shinen. Zoek je tips om de stad te bezoeken? Zoek niet verder! De Raf & Rani Reizigers weten raad. 

Raf & Rani Reizigers: Opatija
Vandaag schijnt de zon, en dan is het ook fijn toeven in ons Belgenland. Maar zo'n vakantietje op tijd en stond... kan toch ook écht deugd doen, he? Daarom laten Yuri & Dries ons elke dinsdag wegdromen van mooie bestemmingen. Wat vertellen de Raf & Rani Reizigers over Opatija in Kroatië?

Raf & Rani Reizigers: Ibiza
Vandaag kunnen we nergens beter zijn dan in eigen land, maar dat is toch niet àltijd het geval in Vlaanderen en dus laten Yuri & Dries ons elke dinsdag wat wegdromen van mooie bestemmingen. Wat vertellen de Raf & Rani Reizigers over Ibiza?

Raf & Rani Reizigers: Zuid-Tirol

Ergens tussen Slovenië, Italië en Zwitserland ligt Tirol. Gekend van de vele stereotiepen en jodelaars. Yuri & Dries tonen ons de kleinste kantjes van deze idylische streek. 

Raf & Rani Reizigers: Arizona

De Amerikaanse staat Arizona staat bekend voor zijn eindeloze vlaktes, waar het land oranje kleurt door de constante warme gloed van de zon! Yuri & Dries verkenden alle uithoeken!

Raf & Rani Reizigers: Wenen

Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, is één en al pracht en praal. Je waant je er in een sprookjeswereld. Hoe doe je dat met een gelimiteerd budget? Yuri en Dries vertellen je wat je zeker wel en niet moet doen! 

Raf en Rani Reizigers: Istanbul

Istanbul telt meer inwoners dan België, dus dat betekent dat je er enorm veel interessante mensen tegen kan komen. Yuri en Dries vertellen hun grappige avonturen. 

Raf en Rani Reizigers: Gent

Gezien de collega’s van Q-music hun grote rode neuzentent van 25 november tot 3 december hadden opgeslaan op het Gentse Sint Pietersplein blijven we eens heel dichtbij. Dries en Yuri trekken deze week naar hun eigen stad! 

Raf en Rani Reizigers: Lissabon

Je vliegt er goedkoop heen en het is er ter plaatse ook best goedkoop. Wat moet je zeker zien en doen in Lissabon volgens Yuri en Dries? 

Raf en Rani Reizigers: Londen

Londen in de kerstperiode! Dries en Yuri geven je tips.

Raf en Rani Reizigers: Parijs

Paris: een baguette, een baret en beaucoup d'amour! Dries en Yuri gingen naar de stad van de liefde. 

Deel deze pagina: