Lifepowertool van Truus: "watjespower"

Lifepowertool van Truus: "watjespower"

Vakantie! En dat geeft wel eens wat chaos. Maar evengoed als het druk is op je werk, er wat verandert in je leven of je in een examenperiode zit.
Wat wil je echt deze week< voor je lijf, je lief en gezin, je werk, je netwerk en je hobby’s?

3 vragen om het helemaal helder te krijgen:
1: Wat heeft de meeste waarde? 
Welke dingen activiteiten,.. Wat is het allerbelangrijkste deze week? Het meest waardevolle? Wat wil ik uit deze week echt halen?
2: Wat kan ik en ik alleen?
En als ik het doe en ik doe mijn best, maakt het een wereld van verschil ( bijvoorbeeld; je zou je strijk kunnen geven aan iemand die daar haar expertise heeft van gemaakt). Ik leg mijn focus op mama/ papa zijn, en wat houdt dat in dan, op een week als deze. Welke inzicht, welk plezier kan ik en ik alleen geven en maken? Wat is het voor jou? En voor wat er nu op je bord ligt?
3: Wat is nu het nuttigst om te doen?
Wat is mijn tijd het meeste waard? Of Wie? En dat kan slaap zijn, dat kan onuitwisbare herinneringen maken met de kids zijn, je liefdesleven een boost geven, nadenken over je business, die cursus volgen die ik eigenlijk al lang wil volgen, die mij iets noodzakelijk leert waar ik nu tegenaan bots…

En doe dat eerst!
Het zijn wellicht de dingen waar je misschien geen zin in hebt, waar je klamme pollekes van krijgt, wat je nog even vakkundig wil negeren.
Maar doe het.
En doe het eerst.
Je gaat je de rest van de dag en zelfs de rest van de week geweldig door voelen…
Watjespower!

Deel deze pagina: