Lady Gaga brengt eerbetoon aan David Bowie op de Grammy's

Lady Gaga brengt eerbetoon aan David Bowie op de Grammy's

Lady Gaga zal een eerbetoon brengen aan de recent overleden rockster David Bowie, tijdens de Grammy Awards die eind deze maand plaatsvinden. Bowie overleed begin januari aan de gevolgen van kanker en de Lifetime Achievement Award zal aan het legendarische popicoon worden opgedragen.

Nu is ook bekend gemaakt dat Lady Gaga een tribuut zal brengen aan Bowie. Het was al bekend dat Lady Gaga zou optreden tijdens de Grammy's, maar na het overlijden van Bowie leek het bijna vanzelfsprekend dat een tribuut aan de zanger zou volgen. Gaga was een grote fan en noemt hem een van de grootste inspiratiebronnen in haar carrière. "David Bowie gebruikte zijn glamoureuze uitstraling om een boodschap te brengen en de wereld beter te maken. Hij was een rasechte artiest." Zijn aanwezigheid inspireerde haar om op haar eigen artistieke manier een plekje te veroveren in de muziekwereld.

Naast een eerbetoon aan Bowie op de Grammy's later deze maand, werd ook bekend gemaakt dat Lady Gaga te zien zal zijn op de Super Bowl deze zondag. Daar zal ze het Amerikaanse volkslied brengen, een eer die enkel aan de grootste artiesten wordt gegund.Beyoncé, Alicia Keys, Mariah Carey, Christina Aguilera en Kelly Clarkson gingen haar vooraf.

Deel deze pagina: