De Sollicitant: Geert zoekt werk!

De Sollicitant: Geert zoekt werk!

Op een dag vind je de job van je leven, maar alle hulp om die dag sneller te laten komen is welkom! Daarom schakelt Alexandra Potvin haar brede netwerk in om die jobzoektocht makkelijker te maken.
Elke woensdag haalt zij een werklustige Joe-luisteraar op de radio. Heb jij werk voor Geert of heb jij zelf zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Vandaag in de kijker: Geert Tant

Alles wat met eten en drinken te maken heeft, kent hij als z’n broekzak.  Op z’n 47ste heeft Geert Tant een mooi curriculum op zak wat de voedingssector betreft.  Hij studeerde af als slager en traiteur en is intussen ook gediplomeerd sommelier en kaaskenner.  Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ervaring in sales en ging hij jarenlang als vertegenwoordiger op pad.  Geert had ook even z’n eigen snackbar waar hij mensen opleidde die voor het eerst in de horeca aan de slag gingen. 

Werken en goed werk afleveren, is voor hem een evidentie.  Uren zijn niet van tel, hij steekt graag een tandje bij, zolang het maar ‘loon naar werken’ is.  Geert is afkomstig van Oost-Vlaanderen en zou graag daar of in West-Vlaanderen aan de slag willen gaan. 

Heb jij de geknipte job voor Geert?  Laat dan van je horen op info@joe.be.  

Deel deze pagina: