De Sollicitant: Edith zoekt werk!

De Sollicitant: Edith zoekt werk!

Op een dag vind je de job van je leven, maar alle hulp om die dag sneller te laten komen is welkom!Daarom schakelt Alexandra Potvin haar brede netwerk in om die jobzoektocht makkelijker te maken. Elke woensdag haalt zij een werklustige Joe-luisteraar op de radio. Heb jij werk voor Edith of heb jij zelf zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! 

Deze week in de kijker: Edith

Ooit werkte ze nog als achtergronddanseres voor Def Dames Dope, maar tegenwoordig verdient de 47-jarige Edith Verlinden op andere manieren de kost. Momenteel is ze aan de slag bij JBC, maar de interimcontracten mogen stilaan de deur uit. Edith is op zoek naar werk als logistiek of administratief bediende, maar ook in de grafische sector kan ze heel wat ervaring voorleggen. Vanaf februari kan Edith de volle 100% geven, het liefst nog in de regio Beringen. Edith laat zich graag verrassen, dus heb jij een functie die Edith zou kunnen liggen? Laat dan snel iets weten via edithzoektwerk@telenet.be en leer haar nu alvast beter kennen!

Zelf ook zin in een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan hieronder snel in en wie weet belt Alexandra je op voor het leukste sollicitatiegesprekje ter wereld.

Deel deze pagina: