De Sollicitant: Betty zoekt werk!

De Sollicitant: Betty zoekt werk!

Betty heeft vooral in productie gewerkt.  Bv. bij Nike waar ze schoenen moest labelen.  Ze is orderpikster geweest en ze heeft ook als poetsvrouw gewerkt, zowel bij particulieren als in bedrijven.  Toch knaagde er altijd iets dat ze graag in de zorgsector zou terechtkomen.  Ze heeft dan even als logistiek assistente gewerkt, maar dan bleek dat een opleiding daarvoor toch wel handig was omdat je dan beter je grenzen leert te stellen.  Ze heeft zich dan ook voor zo'n opleiding ingeschreven.  Die duurde een half jaar en zo'n anderhalf jaar geleden is ze afgestudeerd.  Het was niet makkelijk om meteen in die sector terug werk te vinden.  Ze is dan opnieuw gaan poetsen.
 
Ze heeft net een tijdelijke opdracht als poetsvrouw afgewerkt.  Sinds deze week is ze dus weer beschikbaar op de arbeidsmarkt en zou ze heel graag gaan voor haar droomjob, nl. logistiek assistente in de zorg.  Dat wil zeggen: mensen naar hun onderzoeken brengen, hun bedden opmaken, hen gezelschap houden.  Ze is heel graag met mensen bezig en haalt er veel voldoening uit.  
 
Betty zou het liefst in een ziekenhuis werken, maar uiteraard is ook een rusthuis of een ander zorgcentrum goed.  Ze is op zoek naar een 4/5 job omdat ze graag nog één dag thuis is voor haar 2 kinderen.  Als het kan, werkt ze graag in de regio van Arendonk en Turnhout of in een straal van 30 km errond.  Betty is 42 jaar.
 
De troeven van Betty zijn: een teamplayer, sociaal, zelfstandig kunnen werken, stiptheid en orde.  
 

Deel deze pagina: