De carrièreswitch van Lies

De carrièreswitch van Lies

Lies Deboiserie besloot op haar 31ste om haar leven volledig om te gooien.  Ze werkte toen 10 jaar als juriste, een job die ze altijd met veel passie en enthousiasme had gedaan… maar net dat enthousiasme, het niet ‘nee’ kunnen zeggen en te veel werken, zorgde voor een burn-out.  Ze stootte op het boek van Louise Hay, ‘je kunt je leven helen’, en dat zorgde voor een hele ommezwaai.  Het boek boeide haar zo dat ze besliste om zich om te scholen en zelf coach te worden voor anderen.  
 
Intussen begeleidt Lies op haar beurt vrouwen die te kampen hebben met een burn-out, maar ook vrouwen die niet goed in hun vel zitten.  Net omdat ze het zelf meegemaakt heeft, herkent Lies veel moeilijkheden en kan ze vrouwen gericht helpen om weer balans te vinden in hun leven.  
 
Lies heeft er een woelig traject opzitten, maar ze heeft er nog geen moment spijt van gehad.  Het is alsof alles op die manier moest lopen om nu te kunnen staan waar ze staat.  Wil je meer weten over Lies en coaching, check dan zeker haar websites: www.licht-coaching.be en www.vanjezelfhouden.be.     
 

Deel deze pagina: