Ga skiën met Raf & friends

Heb jij al plannen van 31 maart tot en met 8 april? Zie jij een weekje sneeuwpret wel zitten?

Joe zet je ook dit jaar all the way op de latten!

Ga skiën met Raf & Friends

Voor de gelegenheid gaat Raf niet alleen skiën. Hij neemt ook o.a. Natalia en Jo Hens (Nico in het VTM-programma Familie), Kelly Pfaff en Dina Tersago mee! Wie de andere friends zijn, kom je snel te weten. :-)

Maar Raf neemt niet alleen zijn friends mee naar de Oostenrijkse Alpen. Jij kan ook mee! De week skipret voor je hele gezin krijg je er bovenop.

Wij zorgen voor busvervoer, overnachtingen, skipassen, kinderopvang én we leren je ook skiën (als dat nodig is).

Hoe kan je winnen?

Vul hieronder jouw skipas in en wie weet sta jij van 31 maart tot en met 8 april op de latten in de Oostenrijkse Alpen!

Vergeet zeker geen leuke foto!

Luister aandachtig naar Joe, want van maandag 20 tot en met vrijdag 24 maart maak je elke dag bij Sven & Anke (tussen 6u en 9u) en Raf & Rani (tussen 16u en 18u) kans op jouw plekje in onze skibus richtng sneeuw!

Als je jouw naam hoort tijdens het ski-lied, bel dan (na het sein dat je mag bellen) zo snel mogelijk naar 02/255 35 90 (zonaal tarief). De eerste die bij Sven & Anke of Raf & Rani in de studio aan de lijn hangt, wint de ski-reis!

Lees het specifiek wedstrijdreglement.

ga verder

Nu we jouw naam weten willen we natuurlijk ook graag wat meer over je weten.

Vul dus zeker onderstaande velden ook in

Deel deze pagina:

Bij FamFun geniet je van een wintersportweek voor ouders en kinderen. FamFun biedt een budgetvriendelijke skireis voor het hele gezin. Geniet van gratis Nederlandstalige skilessen, skisafari’s en andere leuke kidsactiviteiten. De dag afsluiten doe je met een gezellige après-ski voor jong en oud! Bij FamFun XL profiteer je ook van gratis kinderopvang!