14 februari: Openingsdans Top 100 & A Single Heartbeat

 

Was jouw openingsdans ook zo swingend als die van Sven & Anke?

 

Op dinsdag 14 februari vierden we Valentijn en dat lieten Sven, Anke en Nathalie niet zomaar voorbij gaan.

Openingsdans Top 100

Op de dag van de liefde presenteerden Sven & Anke na hun ochtendshow de 100 beste openingsdansen in de Openingsdans Top 100.

Maar dat is niet het enige. Tussen 9u en 18u vertelden onze ochtenddj's je meer over de leukste manieren om ten huwelijk gevraagd te worden, de openingsdansen van bekende mensen, het duurste huwelijk ooit en het kortste huwelijk ooit. 

Bekijk de lijst.

A Single Heartbeat

Om 18u nam Nathalie de fakkel over. In A Single Heartbeat blaasde ze met Dina Tersago, Birgit Van Mol en Stijn & Nuria aan haar zijde datingradio nieuw leven in. Samen probeerden ze tot middernacht vrijgezellen aan een lief te helpen. 

Nathalie laat elke werkdag harten sneller slaan in Heartbeats op Joe. Dina koppelde in het verleden al heel wat vrijgezellen tijdens Boer Zoekt Vrouw. In Hart Voor Mekaar zette Birgit onbekende Vlamingen in de bloemetjes en Stijn & Nuria kennen het koppelproces als geen ander dankzij het VTM-programma Blind Getrouwd.

Leer de vrijgezellen kennen.

Vertel meer over je openingsdans en win

Raf Van Brussel was op 14 februari reporter van dienst en verraste doorheen de dag vijf koppels die de kans kregen om hun openingsdans opnieuw te doen.

Als extraatje krijgen de koppels van ons nog een nieuwe trouwfoto die we afdrukken op een canvas om thuis tegen de muur te hangen.

 

Deel deze pagina:

Kent u Fleurop-Interflora al? Het is de belangrijkste en meest gekende service die wereldwijd bloemen levert. Fleurop-Interflora is vertegenwoordigd in 150 landen met maar liefst 50.000 aangesloten bloemenzaken. 
 
Niet zomaar bloemenzaken, ze worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden, versheid en kwaliteit. 
 
Dankzij de lokale floristen en de jarenlange ervaring is Fleurop-Interflora, samen met het ‘Mercurius-logo’, bekend voor een uitstekende kwaliteit van bloemen en planten, vergezeld van een onberispelijke service. 
 
Fleurop-Interflora werd in België gesticht in 1927, wat ervoor zorgt dat dit jaar de  90ste verjaardag gevierd kan worden.
 
In België bestaat het netwerk uit ongeveer 400 floristen, die klaar staan om de bloemenwensen van de klanten in te vullen.
 
Fleurop-Interflora is een unieke geschenkpartner, aangezien het lokale netwerk toelaat om heel snel te werk kunnen gaan.Zo kunnen er tot 13u bestellingen aanvaard worden, die dezelfde dag zelf nog dienen geleverd te worden.
 
Er is dus geen excuus meer om een verjaardag, Valentijn, Moederdag of andere gelegenheid over het hoofd te zien.
 
Sinds dit jaar wordt het productgamma eveneens verder uitgebreid met geschenkmanden. Deze manden zijn van heel uiteenlopende aard en zeker de moeite waard om eens te bekijken op www.interflora.be.